Artikel top billede

Kommunefokus giver bonus for Datapro

Med et overskud på 7,8 millioner kroner før skat har Datapro leveret sit bedste regnskab nogensinde, fortæller direktør Brian Atli Andersen.

Ifølge direktør Brian Atli Andersen er det en trimmet og fokuseret organisation, der er hemmeligheden bag, at Ballerup-forhandleren Datapro har kunnet øge sit overskud med 14 procent og aflevere et resultat, der viser et overskud på 7,77 millioner kroner før skat.

»Det er vores bedste regnskab nogensinde. Det skyldes, at vi allerede inden krisen var supergearet til at håndtere den,« siger Brian Atli Andersen.

Datapro er Microsoft Guld Partner og baserer sin forretning på Dynamics NAV – selskabet er to år i træk blevet udnævnt til årets NAV-partner af Microsoft.

En af de forhold Brian Atli Andersen lægger til grund for det gode regnskab er, at Datapro har knækket nøglen til det kommunale marked.

»Vi har bevæget os ind på det kommunale område, hvor vi har haft stor succes med digitaliseringsløsninger,« fortæller han.

Og der er fortsat mange muligheder på det kommunale marked, tror han. Det er en af grundene til, at han tror på, at Datapro vil fortsætte med at vokse også i indeværende år.

»Vi har opsagt vores lejemål og flytter til lokaler, der er tre gange så store, som dem vi har nu. Det er fordi, vi tror på, at vi vil vokse. Vi har ikke ansat så mange det forløbne år, men vi kommer til at ansætte flere fremover,« siger Brian Atli Andersen.

Eb af grundstenene i Datapros succes er den trimmede organisation og bevidstheden om, at man skal være på højde med kunder, mener Brian Atli Andersen. Det er også fremadrettet filosofien bag Datapro, som Brian Atli Andersen er bevidst om ikke er en stor virksomhed Det er kunderne heller ikke. Som han udtrykker det, så er Datapro ikke i Novo Nordisk-klassen.

»Det er supervigtigt, at vi passer til kunderne og til de konsulenter, vi gerne vil tiltrække. Det er konsulenter, der gerne vil have medbestemmelse og trives ved det. Jeg tror på, at glade medarbejdere giver glade kunder. Og det er vigtigt for os,« siger Brian Atli Andersen, der ikke er bleg for at bebude, at Datapro også vil komme ud med et godt regnskab næste år.

»Vi ser at de store projekter nu kommer igen. Samtidig oplever vi, at vores digitaliseringsløsninger til det offentlige går rigtig godt. Derfor forventer jeg helt klart, at vores gode udvikling fortsætter,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere