Bredana får Microsoft-hæder for C5-indsats

Kolding-forhandler får Microsoft-pris for det lange seje træk med C5.

Det gælder om at sætte en god kurs og holde fast i den, hvis man vil have succes som C5-forhandler. Det hjælper også at passe sine kunder ordentligt uanset om de er store eller små. Og meget tyder på, at Koldingforhandleren Bredana Systemudvikling kan begge dele. Bredana fik i sidste uge Microsofts pris som årets C5-partner.

»For os gælder det om at have en kontrolleret vækst. Det er det lange seje træk, der er det vigtigste,« siger administrerende direktør Bent Hansen, der er stolt over prisen, som han kalder et skulderklap til det team, der arbejder med C5.

Microsoft begrundede prisen med Bredana gode kundeservice, leveringsapparat og det tætte samarbejde med softwareproducenten.

»Vinderen forstår med vanlig jysk sans for professionalisme at yde service til alt fra de mindste Dynamics C5 kunder til mellemstore og komplekse organisationer,« siger Microsofts salgsdirektør Bjarne Riis om Bredanas indsats.

Bredanas rødder går tilbage til sønderjyske Bredebro i 1982. I 1986 begyndte virksomheden at arbejde med ERP og voksede ud af Ecco-byen. I 2005 overtog Bredana fire ERP-medarbejdere fra PCS-Gruppen og er i dag vokset til 50 medarbejdere spredt ud i det østjyske og har et meget stærkt fokus på hele Microsoft Dynamics-pakken.

Bredana er desuden med i det eksklusive Microsoft Dynamics Presidents Club som på verdensplan består af 350 udvalgte Dynamics-partnere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere