Artikel top billede

CESS vil firdoble medarbejderstaben

Med en målsætning om 50 nye medarbejdere inden 2014 og åbningen af syv kontorer er der skruet op for vækstkedlerne hos brokeren CESS fra Aalborg, der dog lider af pladsmangel.

Det skorter ikke på ambitionerne for brokeren CESS i Aalborg, der har store vækstplaner for de kommende år.

»Vi kommer til at ansætte flere folk fra 2012 og i perioden fra 2012-14 satser vi på at få 50 nye medarbejdere. Det er alene i Danmark, men en del af dem kommer til at servicere vores franchises og nye datterselskaber,« fortæller CESS-direktør Nikolaj Johansen, som tilføjer, at virksomheden lige nu står overfor nogle udfordringer med de fysiske rammer i Aalborg.

Virksomheden er lige nu oppe på 14 medarbejdere og bliver de mange nyansættelser til en realitet, svarer det til en firdobling af antallet af ansatte.

»Der er snart ikke plads nok, men vi er i dialog omkring en udvidelse af lokalerne til den dobbelte størrelse. Vi forventer at være indflytningsklar i det tidlige forår 2012,« fortæller direktøren.

Han tilføjer, at virksomheden har planer om at åbne syv nye kontorer i løbet af de næste år. To af dem vil åbne i år, mens fem nye kommer til næste år.

De kommer alle til at være i vækstområder, men i hvilke lande ønsker han ikke at løfte sløret for.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere