Artikel top billede

Fortsat underskud hos Computerlinks i Danmark

Nichedistributørens underskud på 1,8 millioner kroner er helt efter planen og er udtryk på en klar forbedring i forhold til sidste regnskab, lyder det.

Computerlinks nye direktør John Theils ryster ikke på hånden over det seneste danske regnskab fra distributøren, selv om det lyser rødt med et underskud på knap 1,8 millioner kroner før skat.

Han mener, det er prisen for at etablere sig ordentligt på det danske marked. Og fremhæver at det er en væsentlig forbedring fra det forrige regnskab, hvor underskuddet nåede helt op på otte millioner kroner før skat.

»Set fra virksomheden har det hele tiden været forventeligt, at vi skulle bruge et par år på at konsolidere os. De år har vi brugt, og nu går det den rigtige vej. Vi ser faktisk resultatet som tilfredsstillende,« siger John Thejls.

Med til historien hører, at Computerlinks i 2005 med et par ansatte for første gang forsøgte at etablere sig på det danske marked, men endte med at måtte lukke selskabet igen. I slutningen af 2008 gjorde Computerlinks et nyt mere helhjertet forsøg.

»Vi følte, det var rigtigst at starte med et fuldt team. Det betød også, at vi fra starten har haft et relativt højt omkostningsniveau på personalesiden: Det betyder også, at vi nu skal have en omsætning, der ligger på et niveau, der kan finansiere omkostningerne. Og der er vi ved at være,« siger John Thejls.

Han vil ikke kommentere på forventninger for næste års regnskab. Ud over at sige at det i hvert fald bliver bedre end et regnskab, som netop er afleveret. Og at han mener, at Computerlinks har sin plads på det danske marked.

»Det er min klare vurdering, at der er et behov for en fokuseret vidensbaseret distributør i sikkerhedsområdet i Danmark. Den rolle mener jeg, vi i et vist omfang har sat os på,« konkluderer John Thejls.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere