Download: Tre praktiske og gratis PDF-værktøjer

PDF'en er et uundværligt filformat for mange. Vi bruger det i flæng til ansøgninger, skoleopgaver og rapporter. Få tre gratis PDF-værktøjer med stor funktionalitet her

Download: Tre praktiske og gratis PDF-værktøjer

PDF, Portable Document Format, er Adobes allrounder af et filformat, men de fleste tror, det kræver dyre betalingsprogrammer at udføre mere avancerede manøvrer såsom at flette dokumenter, tilføje vandmærker eller konvertere til og fra andre filformater.

Som de gratis PDF-værktøjer herunder sætter en tyk streg under, er det imidlertid ikke tilfældet. Tværtimod kan du udføre rigtigt mange af de mest benyttede funktioner med PDFill PDF Tools, Some PDF to TXT Converter og FreeOCR.net.

Der findes naturligvis også andre gratis PDF-værktøjsprogrammer, men vi har udvalgt tre, som tilsammen byder på en virkelig bred funktionalitet.

Helt gratis

Det første værktøj, PDFill PDF Tools, byder på et pænt, ryddeligt interface og inkluderer de mest brugte funktioner.

Du kan flette og opsplitte PDF-filer, ændre på sidesekvensen, rotere og klippe, tilføje sidehoved og sidefod komplet med sidetal og meget andet.

Du kan desuden tilføje vandmærker i tekst- eller billedform. Der er også yderligere funktioner såsom kryptering. Bemærk at PDFill PDF tools inkluderer PDFill PDF Editor, der ikke er gratis.

Du kan imidlertid sagtens køre den gratis del af programmet efter endt installation og se stort på Editor-komponenten, der indeholder avancerede funktioner såsom at konvertere PDF- til tekstformat. Det har vi imidlertid en løsning på, nemlig det gratis program Some PDF to Text Converter, som du kan læse om herunder.

Hent PDFill PDF Tools her.

Hvis du vil udvide funktionspaletten yderligere i forhold til PDFill PDF Tools, kan du hente Some PDF to Text Converter. Det kan blandt andet konvertere en PDF-fil til et almindeligt tekstdokument uden at smide layoutet i makulatoren.

Hent Some PDF to Text Converter her.

Sidst, men ikke mindst, kan du overveje at hente FreeOCR.net, der er et såkaldt scannings- og OCR-program (Optical Character Recognition). Med dette handy værktøj kan du trække tekst ud fra indscannede PDF-dokumenter. Billeder fra indscannede PDF-dokumenter kan desuden markeres og kopieres til Windows' Udklipsholder.

Hent FreeOCR.net her.

Du kan også prøve FreeOCR.net på nettet uden behov for at installere et program på harddisken. Besøg Free-OCR.com og se mere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere