Artikel top billede

Derfor er Windows Phone bedre til Facebook end iPhone

Føljeton - dag 2: Kan en iPhone-dreng lære at elske en Windows Phone? PC World Business Centers journalist har i en uge droppet sin elskede iPhone til fordel for en Windows Phone.

Den første dag, hvor du har en ny telefon, går som regel med at finde rundt i telefonen og lege med de nye funktioner. 

Men dagen efter melder dagligdagen sig. Du skal til at sende mails, finde folk i telefonbogen og bruge sociale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn. 

Netop håndteringen af sociale medier har Windows Phone dog en genial løsning på.

I Windows Phone er alle dine kontakter - uanset om det er dine Facebook-venner eller navne i din telefonbog - gemt under en flise, der har overskriften "Personer". 

Her kan du ikke bare lynhurtigt få adgang til dine kontakter. Fra "personer-flisen" kan du opdatere dine sociale netværk uden først at skulle åbne en browser eller en app og logge ind på det sociale netværk. 

Få overblik over alle opdateringer

På samme måde får du også samlet alle dine opdateringer fra de forskellige sociale netværk i en samlet nyhedsstrøm, hvor Facebook-opdateringer og din Twitter-aktivitet dukker op side om side.

Selv om det på mange måder er genialt og hjælper dig med at få et hurtigt overblik over de mange forskellige netværk, bliver det også hurtigt meget uoverskueligt. 

Når du hurtigt skimmer opdateringerne igennem, kan det være svært at se, om en given opdatering kommer fra Facebook eller Twitter. Desuden bliver antallet af opdateringer i din netværks-strøm hurtigt uoverskuelig stor, når alle netværk bliver samlet i én stor pærevælling. 

Sociale netværk integreret i telefonbogen 
Jeg har især været glad for, at du i telefonenbogen på Windows Phone har mulighed at vælge, hvordan du vil kontakte en person: Vil du skrive på vedkommendes Facebook-væg, sende en mail eller måske Facebook-chatte? 

Og før du kontakter en person fra din telefonbog, kan du desuden med et enkelt fingerstrøg i telefonbogen få et overblik over vedkommendes seneste opdateringer på de forskellige sociale medier.

Grundlæggende er det en god idé at integrere de forskellige sociale netværk så dybt i telefonens styresystem, og noget som jeg godt kunne savne i min iPhone. 

Men er du ligesom jeg stor-forbruger af sociale medier, vil du alligevel næppe kunne undvære at logge ind på Facebook eller Twitter med en rendyrket app.

Læs også:
Dag 1: Kan en iPhone-dreng lære at elske Windows Phone?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere