Artikel top billede

Acer er klar med sin egen sky

Pc-firmaet Acer kommer nu med sin egen sky, hvor brugerne kan gemme billeder og dokumenter.

Tag et billede med din smartphone og se det straks på computeren derhjemme. Det er én af mulighederne i den nye AcerCloud, som skal give brugerne adgang til alle deres data uanset hvilken enhed de arbejder med.

Acer fortæller at skyen bliver installeret på alle nye pc'er fra årets andet kvartal. Den skal også understøtte Android-baserede enheder.

Den såkaldte PicStream-teknologi skal sørge for at billederne overføres fra telefonen til pc'en og deles med andre mobile enheder. Billederne ligger gemt i skyen i 30 dage og lagres permanent på pc'en, hvor de så kan deles videre.

Acer har udviklet en såkaldt clear.fi-applikation, der opretter forbindelse til skyen og streamer indholdet eller downloader det, så det også kan bruges offline.

Softwaren sørger også for, at man kan arbejde med sine dokumenter på computeren og gemme dem, hvorefter de automatisk bliver streamet til andre enheder i den private sky. Her ligger filerne også gemt i skyen i 30 dage, eller man kan downloade dem til andre enheder til lagring i længere tid.

Det minder om den populære tjeneste Dropbox, hvor folderne også automatisk bliver synkroniseret på tværs af enheder.

Skyen spiller sammen med Acer Always Connect-teknologien, hvor man kan vække computeren til live via Wi-Fi når den befinder sig i dvaletilstand, så data kan hentes via en mobil enhed.

Acer oplyser ikke hvor meget lagerplads den enkelte bruger får i skyen. Men det skulle være nok til at købe film på computeren, som så bliver lagt op i skyen og overført videre til tablets og smartphones.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere