Artikel top billede

Test dine kode-evner i stress og jag

Hos CodeRace kan nybegyndere lære HTML og CSS i en rasende fart. Øvede programmører kan kæmpe mod hinanden på tid.

Kunsten at kode og programmere er ofte en ensom disciplin, men nu giver tjenesten CodeRace mulighed for, at udviklere kan kæmpe mod andre og på den måde teste deres kvalifikationer og hurtighed.

På CodeRace er HTML og CSS-kodning lavet om til et væddeløb, hvor to eller flere kæmper om at færdiggøre kode på tid. Nybegyndere bliver lynhurtigt overhalet af mere erfarne konkurrenter, men nybegynderne kan søge assistance og på sigt kæmpe sig op på siden af hurtigere kombatanter.

Bomb konkurrenten

Hvis man ikke har tålmodighed til at blive dygtigere, så er der også mulighed for at bruge feje tricks og stikke en kæp i hjulet på konkurrenterne ved at kaste "bomber" efter dem, så deres kode forsvinder.

CodeRace er lavet af firmaet Treehouse, der tilbyder onlinekurser inden for alle typer af webdesign og programmering.
Et konkurrerende firma, CodeAcademy, har også stor succes med at tilbyde netbaseret undervisning i en pædagogisk indpakning. På firmaets side CodeYear.com kan du for eksempel opfylde dit nytårsforsæt om at lære at kode inden udgangen af 2012.

LÆS OGSÅ: Top-politikere vil lære at kode
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere