Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Denne case gør din iPhone super rå og hårdfør

Med Rokforms V3-case bliver din feminine og sårbare iPhone forvandlet til en hårdfør og maskulin håndværker-telefon.

Apples iPhone er pakket ind i glas. Det giver telefonen en ganske uheldig kombination af egenskaber, hvor den både er glat at holde om og ualmindeligt skrøbelig, hvis du taber den.

Men virksomheden Rokform, hvis bagmænd har en baggrund i motorsport, har lavet en case, der får din iPhone til at transformere sig fra at være en skrøbelig frisør-Porsche til at blive en potent offroader.

Potent beskyttelses-bur

Casen med navnet V3 er et slags beskyttelses-bur, som du sætter rundt om din telefon. Men casen er heldigvis udstyret med så store åbninger, at den ikke skygger for telefonens kamera, og desuden gør det muligt at betjene skærmen og knapperne på telefonen.

Det der for alvor gør casen attraktiv er dog alsidigheden. Via en indbygget låsemekanisme er det muligt at fastgøre forskellige typer ekstraudstyr til den.

Det måske smarteste stykke ekstraudstyr er en kraftig magnet, der gør, at du kan fastgøre din telefon til en metaloverflade mens du arbejder, eller sætte den fast på køleskabet, når du laver mad.

Let at montere i bilen

Der findes desuden et bælteklips-modul, et oplukker-modul til fyraftensbajeren og et modul, der gør det muligt at montere telefonen i bilen. En funktion, der især er brugbar, hvis du bruger din iPhone til gps-navigation.

V3-casen er lavet i polycarbonat, der er en hårdfør plastiktype, og den koster cirka 220 kroner (39 amerikanske dollar) eksklusive forsendelse og eventuel told.

Men ud over V3-casen har Rokbed også lavet to andre iPhone-cases. En aluminiums-case ved navn Fusion og en bling-bling case i 24 karat guld. De koster henholdsvis 450 kroner (79 dollar) og 1700 kroner (299 dollar).

Er du ikke interesseret i en iPhone, kan du også vælge at købe en ægte håndværkertelefon. Eksempelvis den kommende G-Shock-telefon fra Casio eller en af disse tre hårdføre Android-telefoner.

Læs også:

Se det fedeste forretnings-tilbehør til din iPhone

Byggefirma: Her er vores smarte håndværker-telefoner   
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.