Artikel top billede

Windows 8 er klar til oktober

Microsoft ventes at afslutte arbejdet med Windows 8 til sommer, og den færdige version skulle være klar til salg i oktober.

Til oktober kommer det nye Windows 8 med Metro-brugerflade på markedet. Det melder Bloomberg. Det passer med tidligere meldinger om, at den næste generation af Microsofts operativsystem skulle være klar sidst på året.

Bloomberg skriver også, at der bliver lanceret mindst 40 Intel-maskiner med det nye operativsystem i oktober og 5 produkter med ARM-processor. Windows 8 kører både på x86- og ARM-platformen.

Lanceringen i oktober betyder også, at Microsoft stadig kan nå at komme med i julehandlen.

"Hvis de kommer senere end september-oktober, lander de i en situation hvor de ikke kan sælge noget i 2012," siger analytiker Michael Gartenberg.

I begyndelsen af april vil Microsoft holde et event for sine partnere, hvor man vil fortælle mere om tidsplanen og strategien for Windows 8.

Microsoft udsendte den første Consumer Preview af Windows 8 i februar, som alle kan downloade og afprøve. Denne version skulle være stort set identisk med det færdige produkt, men der kan stadig være fejl og mangler.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere