Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Netcompany køber Tietos danske A-kasse-forretning

Ved at lægge et to-cifret millionbeløb på bordet har Netcompany udbygget sit greb om det danske a-kasse-marked.

Netcompany har købt plagede finske Tietos danske a-kasse-løsninger, Tieto Unions. Med i købet driften af 11 a-kasser og 36 ansatte.

"Sammen med dem kan vi tilbyde alle de ydelser, som a-kasser har brug for. A-kassebranchen er under stor forvandling, hvilket kræver moderne og tidsvarende IT-systemer til administration, medlemsservice og selvbetjening," udtaler Netcompany salgsdirektør André Rogaczewski i forbindelse med købet.

Hos Tieto fortæller Vice President Lars Richter, at salget af Tito Unions ligger i tråd med at Tieto ønsker at foksuere på selskabets kerneforretning.

Hos Tieto Unions er der også tilfredshed med at skifte ejer.

"vi er glade for at blive en del af en dansk koncern med stærkt fokus på medlemsvirksomheder, faglige organisationer og a-kasser," udtalerr Uffe Grydgaard, der nuværende leder af Tieto Unions.

Uffe Grydgaard kommer efter købet til at fortsætte som områdedirektør for a-kasseområdet i Netcompany.

Købssummen er ikke offentlig, men benævnes, som et tocifret millionbeløb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.