Artikel top billede

Elgiganten må godt kalde sig størst - endnu

Konkurrenten Media Markt indklager Elgiganten for den svenske markedsdomstol, fordi Elgiganten i annoncer kalder sig den største elektronik og hvidevarekæde

Elgiganten og Media Markt udkæmper en blodig krig på den anden side af Sundet.

Udover, at de to kæder kæmper om at vinde markedsandele på det svenske marked, så foregår en del af krigen også i retten, hvor kæderne har klaget over hinandens markedsføring.

Senest har Media Markt i januar klaget over, at Elgiganten har kaldt sig den største elektronik og hvidevarekæde. Det skriver CRNs svenske søstermedie it24.

Den klage har den svenske markedsdomstol nu afvist. Med et tvist.

For markedsdomstolen tager i sin afgørelse ikke stilling til, om Media Markt har ret i sin klage eller ej. Derimod henviser domstolen til, at selve tvisten - altså den om Elgiganten må kalde sig de største eller ej - allerede er afgjort en gang. Til Media Markts fordel.

Men da Elgiganten har anket den gamle afgørelse, er den endnu ikke gældende - så længe ankesagen kører.

Derfor må Elgiganten kalde sig de største lidt endnu - hvis man forudsætter at Media Markt også vinder ankesagen.

Med afvisningen af sagen - altså den nye klage fra Media Markt - er Media Markt blevet pålagt at betale Elgigantens sagsomkostninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen