Artikel top billede

Samsung håner Apple med Galaxy SIII-video

Konkurrent-angreb fylder mere end produkt-dataerne i promo-video om Samsungs næste supertelefon.

(Opdateret 24/4) Samsung har med stort held kopieret Apples markedføringstrick, hvor hype omkring et kommende produkt bygges op gennem flere måneder ved hjælp af en kombination af streng hemmeligholdelse og små halvmystiske læk af fotos eller detaljer, som måske-måske ikke indeholder noget faktuelt sandt om det fantastiske nye produkt.

Faktisk er der i verdens gadgetmedier næsten flere rygte-artikler om den kommende afløser for selskabets succesfulde super-smartphone, Samsung Galaxy SII, end selv Apple kunne have gjort sig håb om med iPhone 4S.

Hidtil har Samsung kun ladet meddele, at der afholdes en begivenhed med titlen "The Next Galaxy" i London i næste uge.

Uofficielt har Samsung bekræftet over for flere tech-medier, at lanceringen omhandler afløseren for Galaxy SII, men om navnet på den nye hotte sag bliver Galaxy SIII, ved endnu ingen, så vellykket er hemmeligholdelsen.
Opdatering 24/4: En app fra Samsung, der skal levere streamet video fra selve event'en, benytter navnet Galaxy S3, beretter Engadget.

I fuld overensstemmelse med hype-strategien har Samsung just offentliggjort et par promo-videoer om "The Next Galaxy".

Faktisk kunne man også kalde dem "provo-videoer, for udover at skærpe interessen for en forløsning på al hemmelighedskræmmeriet - og uden at afsløre en eneste detalje om det nye propdukt - lykkes det for Samsung at sende en temmelig hånlig hilsen til alle Apple-fanboys, der måtte sværge til deres iPhone.

Er Samsungs Apple-angreb elegant udfordrende eller bare en tåbelig tilsvining af en stor del af verdens smartphonebrugere?

Døm selv efter denne video, hvis slutning med pelsede husdyr sigter til ét bestemt firma




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere