Artikel top billede

Samsung håner Apple med Galaxy SIII-video

Konkurrent-angreb fylder mere end produkt-dataerne i promo-video om Samsungs næste supertelefon.

(Opdateret 24/4) Samsung har med stort held kopieret Apples markedføringstrick, hvor hype omkring et kommende produkt bygges op gennem flere måneder ved hjælp af en kombination af streng hemmeligholdelse og små halvmystiske læk af fotos eller detaljer, som måske-måske ikke indeholder noget faktuelt sandt om det fantastiske nye produkt.

Faktisk er der i verdens gadgetmedier næsten flere rygte-artikler om den kommende afløser for selskabets succesfulde super-smartphone, Samsung Galaxy SII, end selv Apple kunne have gjort sig håb om med iPhone 4S.

Hidtil har Samsung kun ladet meddele, at der afholdes en begivenhed med titlen "The Next Galaxy" i London i næste uge.

Uofficielt har Samsung bekræftet over for flere tech-medier, at lanceringen omhandler afløseren for Galaxy SII, men om navnet på den nye hotte sag bliver Galaxy SIII, ved endnu ingen, så vellykket er hemmeligholdelsen.
Opdatering 24/4: En app fra Samsung, der skal levere streamet video fra selve event'en, benytter navnet Galaxy S3, beretter Engadget.

I fuld overensstemmelse med hype-strategien har Samsung just offentliggjort et par promo-videoer om "The Next Galaxy".

Faktisk kunne man også kalde dem "provo-videoer, for udover at skærpe interessen for en forløsning på al hemmelighedskræmmeriet - og uden at afsløre en eneste detalje om det nye propdukt - lykkes det for Samsung at sende en temmelig hånlig hilsen til alle Apple-fanboys, der måtte sværge til deres iPhone.

Er Samsungs Apple-angreb elegant udfordrende eller bare en tåbelig tilsvining af en stor del af verdens smartphonebrugere?

Døm selv efter denne video, hvis slutning med pelsede husdyr sigter til ét bestemt firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere