Artikel top billede

Randers-konkurser skræmmer ikke Hadsundforhandler

Selv om der på otte måneder er lukket to it-butikker i Randers, satser Østjydsk Computer Service alligevel og åbner en butik i byen.

Antony Roberts, der står bag Østjydsk Computer Service i Hadsund, åbner en butik i Randers på tirsdag.

"Vi vil aldrig overleve, hvis vi kun satser på salg af computere. Derfor har vi et anlægskoncept, hvor vi satser på service og kompetencer," lyder Antony Roberts forklaring på, at han tør gå ind i Randers.

Han er udmærket klar over, at de to Randersforhandlere Top-it og Purkær it er bukket under indenfor de sidste otte måneder. Men mener alligevel at have nøglen til succes.

"Mange andre prøver at sælge billige varer og konkurrere med Elgiganten og Expert, men de kan ikke hjælpe folk med at redde deres data, hvis det bliver nødvendigt. Det kan vi. Vi sælger selvfølgelig computere, men det er lokkemad. Det er på support og timeydelser, vi tjener vores penge," siger han.

Selv om Antony Roberts startede Østjydsk Computer Service op i 2005, så var det først i 2010, hvor han åbnede en butik i Hadsund, at der rigtig kom gang i butikken.

"Folk føler sig mere trygge ved en butik, så det gav virkelig et omsætningsboost at åbne den," fortæller han.

Nu vil han så fortsætte succesen i Randers. Og her bekymrer det ham ikke, at han nu flytter til en by, som også huser en Elgigant.

"Det er jo, når folk har opgivet at få hjælp hos Elgiganten eller Expert, at de kommer til os. Så for os ville det ikke gøre noget at ligge ved siden af Elgiganten - selv om jeg nok ikke vil kunne betale huslejen," siger Antony Roberts med et lille grin.

På trods af, at Østjydsk Computer Service nu åbner i Randers, er det stadig ikke nogen stor virksomhed. Med åbningen af butikken i Randers kommer firmaet op på tre medarbejdere.

Læs mere om forhandlere i Randers:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.