Artikel top billede

Ved ikke om CBC-medlemskab er pengene værd

Aalborg-direktør er gået i tænkeboks omkring medlemskab af den frivillige kæde CBC. Det sker efter han har købt Rungsted-forhandleren Computerbutik, som tidligere var medlem af kæden.

For Labtech-direktør Frank Andersen har købet af Rungsted-forhandleren Computerbutik i sommer givet anledning til en del overvejelser. Det handler om den frivillige forhandlerkæde CBC, som Computerbutik var medlem af.

I første omgang har Computerbutik forladt CBC-samarbejdet, som CRN skrev i går. Men Frank Andersen fortæller, at det måske ikke er et endegyldigt farvel. 

"Beslutningen er ikke endelig truffet. Jeg har lagt den ud til butikscheferne," fortæller Frank Andersen, som dog ikke lægger skjul på, at det især handler om penge.

Han har regnet ud, at et CBC-medlemskab vil koste ham 100.000 kroner det første år og 50.000 om året derefter, hvis hans butikker skulle blive medlem af CBC-kæden.

"Det er et lidt mudret regnestykke," siger han og fortæller, at noget af det, han ser på, er om de rabatter han kan få gennem CBC-kæden vil kunne forsvare udgifterne.

Derfor har han også lagt beslutningen ud til butikscheferne, fordi et CBC-medlemsskab vil få indflydelse på deres budgetter.

"Vi har et møde i slutningen af august. De ved godt, at det ikke er lutter lagkage, så derfor har jeg stillet spørgsmålet til dem: Vil I det her?," siger Frank Andersen.

At Labtech i Aalborg altid har klaret sig selv, er også noget, der har betydning for Frank Andersen. Måske derfor ender han med en kommentar, der peger mere mod, at den Aalborg-baserede forhandler Labtech vælger CBC fra.

"Det kunne måske også være sjovt, om vi kunne klare det selv," siger han.

Læs mere:
IT-JOB

Banking Circle

Senior Frontend Developer

Egmont Administration A/S

Data Scientist

Shure Scandinavia A/S

Senior Embedded Software Developer

Banking Circle

Senior UX Designer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere