AVG: Ny struktur afslutter kanalkonflikt

Antivirus-producenten AVG hævder, at konflikten mellem direkte salg og producentens forhandlere er en saga blot efter en omstrukturering.

En reorganisering af virksomheden betyder, at der ikke længere er konflikt mellem antivirus-producenten AVG's direkte salg og dens forhandlere.

Forretningen er blevet bygget om til to forretningsenheder, som hver har sin egen marketing- og supportfunktion. De to er rettet mod henholdsvis private kunder og SMV (Små og Mellemstore Virksomheder). Tidligere var forretningen delt op i henholdsvis online- og kanal-enheder.

Omstruktureringen har betydet, at en "mindre encifret procentdel" af AVG's i alt 900 mand stærke stab har måttet finde sig noget andet at lave.

"Efter mere end 21 års fantastisk vækst har vi nu muligheden for at træde et skridt tilbage og strømline forretningen," siger Peter Baxter, vicepræsident med ansvar for salget til SMV i EMEA og ROW (Rest of World).

Under samme tag
SMV-delen af AVG vil fremover have selskabets kanalpartnere og relevante online-aktiviteter under samme tag. Ifølge Baxter betyder det flere leads til forhandlerne og slut på de konflikter, der ind imellem har hærget mellem kanalen og det direkte salg.

"I hvert fald et par gange om året var der tidligere uklarhed mellem online- og kanalprissætningen, og vi ved, at kanalen er meget følsom overfor det prisniveau, som kan ses af slutbrugerne," siger Peter Baxter til Channelweb.co.uk.

Det vil så ikke kunne ske mere med den nye opbygning af virksomheden. Planen er i øvrigt at begynde at levere SMV-leads genereret gennem AVG.com til AVG's forhandlere.

AVG vil fortsat, ligesom alle andre forhandlere, tage mod ordrer online, men vil viderebefordre så mange muligheder som muligt videre til kanalen.

AVG, hvis SMV-del fokuserer på virksomheder med op til 100 brugere, planlægger at lancere sit første cloud-baserede produkt til oktober. Sky-produktet bliver i øjeblikket evalueret af en udvalgt gruppe af engelske partnere.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Danmarks Statistik skifter fra Oracle og SAS Institute til open source-platforme for at spare på licensbetalinger: "Vi ser et teknologi-landskab, hvor nogle af de store spillere er ved at blive overhalet af nye letvægtsprodukter"
Interview: For at nedbringe udgifterne til de årlige licensbetalinger mindsker Danmarks Statistik forbruget af kerner hos Oracle og SAS Institute for i stedet at bruge open source-platforme. "Vi har haft sindssygt gode resultater med at introducere dem. På de åbne platforme kan vi bygge en del mere selv," siger CIO Annie Stahel. Se platformene her.
Computerworld
NemID ramt af nedbrud
Det er ikke muligt at logge på med NemID i øjeblikket. Nets bekræfter, at der er driftsproblemer. (Opdateret).
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
10 ting du bør overveje, når du skal vælge EDI-leverandør
Det behøver ikke være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad du skal være opmærksom på. Men for mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Markedsanalyser peger på især tre bekymringer, som du kan læse mere om i dette whitepaper, hvor vi også giver dig en tjekliste af spørgsmål, du skal stille til leverandører.