Artikel top billede

AVG: Ny struktur afslutter kanalkonflikt

Antivirus-producenten AVG hævder, at konflikten mellem direkte salg og producentens forhandlere er en saga blot efter en omstrukturering.

En reorganisering af virksomheden betyder, at der ikke længere er konflikt mellem antivirus-producenten AVG's direkte salg og dens forhandlere.

Forretningen er blevet bygget om til to forretningsenheder, som hver har sin egen marketing- og supportfunktion. De to er rettet mod henholdsvis private kunder og SMV (Små og Mellemstore Virksomheder). Tidligere var forretningen delt op i henholdsvis online- og kanal-enheder.

Omstruktureringen har betydet, at en "mindre encifret procentdel" af AVG's i alt 900 mand stærke stab har måttet finde sig noget andet at lave.

"Efter mere end 21 års fantastisk vækst har vi nu muligheden for at træde et skridt tilbage og strømline forretningen," siger Peter Baxter, vicepræsident med ansvar for salget til SMV i EMEA og ROW (Rest of World).

Under samme tag

SMV-delen af AVG vil fremover have selskabets kanalpartnere og relevante online-aktiviteter under samme tag. Ifølge Baxter betyder det flere leads til forhandlerne og slut på de konflikter, der ind imellem har hærget mellem kanalen og det direkte salg.

"I hvert fald et par gange om året var der tidligere uklarhed mellem online- og kanalprissætningen, og vi ved, at kanalen er meget følsom overfor det prisniveau, som kan ses af slutbrugerne," siger Peter Baxter til Channelweb.co.uk.

Det vil så ikke kunne ske mere med den nye opbygning af virksomheden. Planen er i øvrigt at begynde at levere SMV-leads genereret gennem AVG.com til AVG's forhandlere.

AVG vil fortsat, ligesom alle andre forhandlere, tage mod ordrer online, men vil viderebefordre så mange muligheder som muligt videre til kanalen.

AVG, hvis SMV-del fokuserer på virksomheder med op til 100 brugere, planlægger at lancere sit første cloud-baserede produkt til oktober. Sky-produktet bliver i øjeblikket evalueret af en udvalgt gruppe af engelske partnere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb
Et gennembrud på Københavns Universitet kan skabe forbedrede muligheder for at udvikle nye kvantekryptografiske løsninger, der kan styrke datasikkerheden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.