Artikel top billede

Her er HPs nye chef for print og pc

Sammenlægningen af hardwareproducentens to største produktdivisioner er nu en realitet.

Det bliver 38-årige Thomas Jensen, der fremover skal tegne den danske filial i HP's nyfusionerede PPS-division (Print and Personal System Group), som dækker hardwareproducentens to største produktgrupper - pc'er og printere.

Thomas Jensen kom til HP i november sidste år, hvor han overtog jobbet som direktør for pc-forretningen (PSG), og nu kan han altså sætte sig til rette, som landeansvarlig for både pc- og printforretningen i Danmark, ligesom han fortsat vil have ansvaret for salg til HPs store kunder.

"Min opgave bliver at sikre, at HP som førende leverandør fastholder og udvikler vores markedsposition og skaber de bedst mulige løsninger for slutkunder og partner og får udviklet den synergi, der er med mellem HPs to største produktområder," siger Thomas Jensen om sin udvidede rolle i HPs danske organisation.

At han nu efter kun godt et halvt år stiger yderligere i graderne kan ligne en slags lynkarriere i HP-hierarkiet. Med til det billede hører dog, at han også var ansat i HP fra år 2000 og frem til 2006, hvor han forlod et job som salgschef for blandt andet supplies og forbrugsartikler. I mellemtiden har han blandt andet været rundt om jobs i Mærsk Line og vindmølleproducenten Vestas.

Thomas Jensens vej til sin nye post blev heller ikke vanskeligere, da en mulig konkurrent - HPs printchef, Hans Erik Schou - meldte sig ud af kapløbet, da han i juni valgte at gå til et job udenfor HP.

I sin nye rolle kommer Thomas Jensen til at referere til HPs skandinaviske pc- og printchef, Ari-Matti Purhonen, som blev udnævnt tidligere på sommeren.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere