Artikel top billede

Nyt direktørjob til Atea-veteran

Hardware-supersælger med fortid hos både Atea og 2ig starter som salgsdirektør hos lille løsningsforhandler.

Et halvt år efter, at han sagde sit job op som salgsdirektør hos 2ig, er 41-årige Frederik Bentler nu igen på banen. Denne gang som nybagt partner og salgsdirektør i den lille københavnske løsningsforhandler N2it.

Bentler, som udover sin fortid hos 2ig også har 12 års ansættelse hos Atea på sit CV, starter formelt i sit nye job ved månedsskiftet, men har som ny medejer i firmaet allerede taget fat på arbejdet. Fremtidsplanerne indeholder også en ambition om at kaste sig over salg af hardware, som er hans gamle hjemmebane.

"N2it er startet på den klassiske måde, hvor nye kunder er kommet til via anbefaling fra andre kunder. Sigurd har nu over nogle år vækstet sin forretning og er nået til et punkt, hvor der skal sættes et decideret salgsben på forretningen. Min opgave er at få nogle flere kunder på de eksisterende platforme, men også at finde ud af, om der skal tages nogle nye produkter ind - for eksempel hardware," siger en glad Frederik Bentler.

N2it leverer i dag løsninger indenfor backup, virtualisering og hosting baseret på produkter fra Veeam, Citrix, VMware og Microsoft.

Forhandleren blev stiftet for to og et halvt år siden af den hidtidige eneejer Sigurd Blom Rossel. Virksomheden beskæftiger i dag fem medarbejdere, men med mere tryk på salgsindsatsen, bliver der også brug for flere kolleger.

"Henover den næste periode vil der komme flere medarbejdere, og planen er, at vi skal være op til 20 medarbejdere," siger Frederik Bentler uden dog at sætte en tidsfrist for den ambition.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor en andel af ejerskabet i N2it han har overtaget.

"Men den er da stor nok til, at jeg har en interesse i, at det bliver en succes," slutter Frederik Bentler.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere