Google er nu i skarp konkurrence med din boghandler

Google har netop åbnet en dansk udgave at sin e-boghandel med masser af dansk og international litteratur - og uden nøgencensur.

Google lancerede onsdag aften en dansk udgave af virksomhedens e-boghandel Google Books. Boghandlen fungerer både på Android, iOS og via en uofficiel app også på Windows Phone.

I Danmark er det forlagene Gyldendal, People's Press, JP/Politikens Forlag og Lindhardt og Ringhof, som i første omgang leverer det danske indhold.

Derudover følger hele Googles internationale indhold selvfølgelig også med, der også inkluderer sidevis af gratis læsestof.

"Det er herligt at kunne gøre det nemmere både at opdage, købe og læse litteratur, uanset om det gælder nyeste bestsellere, litterære klassikere eller smallere udgivelser," skriver Googles talsperson, Christine Sørensen, i en pressemeddelelse.

Her er fordelene
Når du finder din nye knaldroman frem via Google Play, er en af de lækre features, at du kan læse videre derfra, hvor du er kommet til, uanset om du sidder foran din pc, tablet eller smartphone.

Derudover har Google valgt ikke at censurere indhold på samme måde som eksempelvis Apple, der har fået en del spalteplads i de danske medier på grund af censureringen af Peter Øvig Knudsens bøger Hippie 1 og 2.

"Her giver 40 år gamle, dokumentariske fotografier af glade, mere eller mindre afklædte, mennesker åbenbart ikke anledning til ballade. Jeg er meget opløftet over, at et af de store, amerikanske firmaer viser større åbenhed, og håber, at de fremover holder fast i den linje," skriver forfatter Peter Øvig Knudsen i Googles pressemeddelelse.

Læs også:

14 gode bøger - Det læser vi i sommerferien

Nu kan du låne e-bøger fra de største danske forlag


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.