Artikel top billede

Google er nu i skarp konkurrence med din boghandler

Google har netop åbnet en dansk udgave at sin e-boghandel med masser af dansk og international litteratur - og uden nøgencensur.

Google lancerede onsdag aften en dansk udgave af virksomhedens e-boghandel Google Books. Boghandlen fungerer både på Android, iOS og via en uofficiel app også på Windows Phone.

I Danmark er det forlagene Gyldendal, People's Press, JP/Politikens Forlag og Lindhardt og Ringhof, som i første omgang leverer det danske indhold.

Derudover følger hele Googles internationale indhold selvfølgelig også med, der også inkluderer sidevis af gratis læsestof.

"Det er herligt at kunne gøre det nemmere både at opdage, købe og læse litteratur, uanset om det gælder nyeste bestsellere, litterære klassikere eller smallere udgivelser," skriver Googles talsperson, Christine Sørensen, i en pressemeddelelse.

Her er fordelene

Når du finder din nye knaldroman frem via Google Play, er en af de lækre features, at du kan læse videre derfra, hvor du er kommet til, uanset om du sidder foran din pc, tablet eller smartphone.

Derudover har Google valgt ikke at censurere indhold på samme måde som eksempelvis Apple, der har fået en del spalteplads i de danske medier på grund af censureringen af Peter Øvig Knudsens bøger Hippie 1 og 2.

"Her giver 40 år gamle, dokumentariske fotografier af glade, mere eller mindre afklædte, mennesker åbenbart ikke anledning til ballade. Jeg er meget opløftet over, at et af de store, amerikanske firmaer viser større åbenhed, og håber, at de fremover holder fast i den linje," skriver forfatter Peter Øvig Knudsen i Googles pressemeddelelse.

Læs også:

14 gode bøger - Det læser vi i sommerferien

Nu kan du låne e-bøger fra de største danske forlag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere