Artikel top billede

Google er nu i skarp konkurrence med din boghandler

Google har netop åbnet en dansk udgave at sin e-boghandel med masser af dansk og international litteratur - og uden nøgencensur.

Google lancerede onsdag aften en dansk udgave af virksomhedens e-boghandel Google Books. Boghandlen fungerer både på Android, iOS og via en uofficiel app også på Windows Phone.

I Danmark er det forlagene Gyldendal, People's Press, JP/Politikens Forlag og Lindhardt og Ringhof, som i første omgang leverer det danske indhold.

Derudover følger hele Googles internationale indhold selvfølgelig også med, der også inkluderer sidevis af gratis læsestof.

"Det er herligt at kunne gøre det nemmere både at opdage, købe og læse litteratur, uanset om det gælder nyeste bestsellere, litterære klassikere eller smallere udgivelser," skriver Googles talsperson, Christine Sørensen, i en pressemeddelelse.

Her er fordelene

Når du finder din nye knaldroman frem via Google Play, er en af de lækre features, at du kan læse videre derfra, hvor du er kommet til, uanset om du sidder foran din pc, tablet eller smartphone.

Derudover har Google valgt ikke at censurere indhold på samme måde som eksempelvis Apple, der har fået en del spalteplads i de danske medier på grund af censureringen af Peter Øvig Knudsens bøger Hippie 1 og 2.

"Her giver 40 år gamle, dokumentariske fotografier af glade, mere eller mindre afklædte, mennesker åbenbart ikke anledning til ballade. Jeg er meget opløftet over, at et af de store, amerikanske firmaer viser større åbenhed, og håber, at de fremover holder fast i den linje," skriver forfatter Peter Øvig Knudsen i Googles pressemeddelelse.

Læs også:

14 gode bøger - Det læser vi i sommerferien

Nu kan du låne e-bøger fra de største danske forlag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.