Artikel top billede

Stor fyringsrunde på vej i Atea - hoveder ruller mandag

Computerworld erfarer, at forhandler-kæmpen Atea på mandag iværksætter en stor fyringsrunde i den danske afdeling.

Danmarks største it-forhandler Atea er på vej med en større fyringsrunde. Det bekræfter flere kilder overfor Computerworld.

Ifølge Computerworlds oplysninger vil fyringerne ramme mellem 130 og 150 medarbejdere. Der er dog endnu ikke sat navne på alle fyresedler.

Fyringerne kommer ifølge Computerworlds oplysninger til at ramme bredt i Ateas danske afdeling, som i dag beskæftiger omkring 1.400 ansatte.

Ateas ledelse havde oprindeligt spillet ud med planer om at skille sig af med 170 medarbejdere, men efter forhandlinger med medarbejdernes repræsentanter er antallet af varslede afskedigelser sat ned.

Ateas koncernchef Claus Hougesen ønsker ikke at kommentere oplysningerne, som han kortfattet over for Computerworld betegner som "rygter."

"Jeg kan ikke kommentere det. Det er ren spekulation. Hvad der er i markedet af rygter, det ved jeg ikke noget om," siger Claus Hougesen.

Formidnre end to måneder siden forlod Lars Johansson meget pludseligt posten som direktør for den Ateas danske afdeling. Han blev midlertidigt afløst af Claus Hougesen, der så sent som i sidste fortalte, at han fortsætter som daglig leder af Atea Danmark frem til på den anden side af nytår.


Læs også:

Atea taber stor millionordre i Københavns Kommune

Her er Danmarks største it-virksomheder

Ny Atea-direktør skal booste softwaresalget

Topchef ude af Atea med omgående virkning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft åbner for Windows 365: Nu kan du hente cloud-udgave af Windows og streame på tværs af alle dine enheder - her er de danske priser
Microsoft åbner for salg af den splinternye cloud-baserede Windows 365 til virksomheder, som nu kan streame Windows i fuld format på alle enheder.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.