Artikel top billede

Nu skal de klamme bakterier på din mobil dø

Det er ikke nogen hemmelighed, at skærme på tablet-pc'er og mobiltelefoner kan være fyldt med bakterier. Nu er der hjælp på vej.

Flere undersøgelser har vist, at der er flere bakterier på ens smartphone end på wc-brættet på et offentligt toilet.

Telefonen kan derfor være en rigtig smittebærer, men risikoen skulle blive noget mindre i den nære fremtid.

Corning, som står bag det populære og hårdføre Gorilla Glass, er nemlig på vej med en forbedret udgave af sit touch-glas, der bruges på alverdens telefoner fra Samsung til Apple.

Det nye stykke glas kaldes Antimicrobial Gorilla Glass og har en antibakteriel overflade, der hæmmer væksten af bakterier.

Ifølge Corning skulle touch-overfladen holde bacillerne nede i længere tid, end hvis der bliver brugt almindelige renseprodukter med jævne mellemrum.

Der er ingen meldinger om, hvornår vi kommer til at se de første produkter med Antimicrobial Gorilla Glass, men en prototype vises i øjeblikket frem på CES-messen i Las Vegas.

Her er en video, der fortæller lidt om det nye produkt:

Og her får en it-journalist på CES testet sin nuværende telefon:
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere