Artikel top billede

Nu skal de klamme bakterier på din mobil dø

Det er ikke nogen hemmelighed, at skærme på tablet-pc'er og mobiltelefoner kan være fyldt med bakterier. Nu er der hjælp på vej.

Flere undersøgelser har vist, at der er flere bakterier på ens smartphone end på wc-brættet på et offentligt toilet.

Telefonen kan derfor være en rigtig smittebærer, men risikoen skulle blive noget mindre i den nære fremtid.

Corning, som står bag det populære og hårdføre Gorilla Glass, er nemlig på vej med en forbedret udgave af sit touch-glas, der bruges på alverdens telefoner fra Samsung til Apple.

Det nye stykke glas kaldes Antimicrobial Gorilla Glass og har en antibakteriel overflade, der hæmmer væksten af bakterier.

Ifølge Corning skulle touch-overfladen holde bacillerne nede i længere tid, end hvis der bliver brugt almindelige renseprodukter med jævne mellemrum.

Der er ingen meldinger om, hvornår vi kommer til at se de første produkter med Antimicrobial Gorilla Glass, men en prototype vises i øjeblikket frem på CES-messen i Las Vegas.

Her er en video, der fortæller lidt om det nye produkt:

Og her får en it-journalist på CES testet sin nuværende telefon:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere