Breaking:Nets med ny strategi: Vil sælge NemID og MitID

Artikel top billede

Pludseligt direktørskifte hos den jyske hosting-forhandler NHC

Efter seks år ved roret forlader Preben Louring direktørstolen i hosting-forhandleren NHC i Silkeborg.

Den østjyske infrastrukturforhandler NHC skifter ud på direktørposten. Selskabets direktør og medejer gennem seks år, Preben Louring, fortsætter ifølge en pressemeddelelse sin karriere udenfor NHC.

Samtidig med sin exit sælger Preben Louring sin ejerandel på 33 procent til de to øvrige partnere i firmaet - bestyrelsesformand Michael Kjærgaard og salgsdirektør Kim Vestergaard, der afløser Preben Louring som NHC's direktør.

Preben Louring siger, at hans farvel er aftalt i mindelighed og afviser samtidig, at han er blevet fyret. Han har efter eget udsagn ingen konkrete planer for fremtiden.

"Jeg har valgt at lave et cash-in på min ejerandel i firmaet. Jeg ved ikke, hvad jeg nu skal lave, men det kunne godt være noget, hvor der stod hosting i overskriften," lyder det fra en fåmælt ex-direktør.

Udskiftningen på chefposten falder ifølge NHC's nye førstemand Kim Vestergaard sammen med, at firmaet er på vej ind i en ny fase, hvor der skal lægges ekstra kræfter i at skaffe nye kunder og skabe vækst på toplinien.

"Vi har store ambitioner og regner med i år at få en vækst i både omsætning og overskud på 25-30 procent. Vi forventer, at vi om fem år er dobbelt så store, både når det gælder omsætning og antal af medarbejdere," siger Kim Vestergaard, der op til det seneste skifte var NHC's salgsdirektør.

Han har desuden tidligere stået i spidsen for hostingselskabet DIR, som blev købt af TDC Hosting i 2011.

NHC, der har 11 medarbejdere, havde i sit seneste regnskab en omsætning på 11,6 millioner kroner og et overskud før skat på 1,3 millioner kroner.

Det nuværende NHC er resultatet af en fusion i begyndelsen af 2013, hvor de to Silkeborg-forhandlere Nordisk Hosting Center og It Advisor slog sig sammen med ambition om at brande sig som en stærk lokal spiller på det østjyske marked for outsourcing og hosting.

"Vi har været igennem en udvikling, hvor vi er gået fra at være teknisk orienteret til at have mere fokus på markedet og kunderne. Vi går nu ind i en vækstfase, hvor vi skal ud og finde nye kunder," lyder det fra Kim Vestergaard.

Læs også:

Nyt løsningshus vil brande sig lokalt

Hosting-branchen i et vadested
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital