Pludseligt direktørskifte hos den jyske hosting-forhandler NHC

Efter seks år ved roret forlader Preben Louring direktørstolen i hosting-forhandleren NHC i Silkeborg.

Den østjyske infrastrukturforhandler NHC skifter ud på direktørposten. Selskabets direktør og medejer gennem seks år, Preben Louring, fortsætter ifølge en pressemeddelelse sin karriere udenfor NHC.

Samtidig med sin exit sælger Preben Louring sin ejerandel på 33 procent til de to øvrige partnere i firmaet - bestyrelsesformand Michael Kjærgaard og salgsdirektør Kim Vestergaard, der afløser Preben Louring som NHC's direktør.

Preben Louring siger, at hans farvel er aftalt i mindelighed og afviser samtidig, at han er blevet fyret. Han har efter eget udsagn ingen konkrete planer for fremtiden.

"Jeg har valgt at lave et cash-in på min ejerandel i firmaet. Jeg ved ikke, hvad jeg nu skal lave, men det kunne godt være noget, hvor der stod hosting i overskriften," lyder det fra en fåmælt ex-direktør.

Udskiftningen på chefposten falder ifølge NHC's nye førstemand Kim Vestergaard sammen med, at firmaet er på vej ind i en ny fase, hvor der skal lægges ekstra kræfter i at skaffe nye kunder og skabe vækst på toplinien.

"Vi har store ambitioner og regner med i år at få en vækst i både omsætning og overskud på 25-30 procent. Vi forventer, at vi om fem år er dobbelt så store, både når det gælder omsætning og antal af medarbejdere," siger Kim Vestergaard, der op til det seneste skifte var NHC's salgsdirektør.

Han har desuden tidligere stået i spidsen for hostingselskabet DIR, som blev købt af TDC Hosting i 2011.

NHC, der har 11 medarbejdere, havde i sit seneste regnskab en omsætning på 11,6 millioner kroner og et overskud før skat på 1,3 millioner kroner.

Det nuværende NHC er resultatet af en fusion i begyndelsen af 2013, hvor de to Silkeborg-forhandlere Nordisk Hosting Center og It Advisor slog sig sammen med ambition om at brande sig som en stærk lokal spiller på det østjyske marked for outsourcing og hosting.

"Vi har været igennem en udvikling, hvor vi er gået fra at være teknisk orienteret til at have mere fokus på markedet og kunderne. Vi går nu ind i en vækstfase, hvor vi skal ud og finde nye kunder," lyder det fra Kim Vestergaard.

Læs også:

Nyt løsningshus vil brande sig lokalt

Hosting-branchen i et vadested
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.