Artikel top billede

Finansmedie: Google bliver ramt af ny EU-sag i dag

Google kan se frem til endnu flere sager i EU, når EU Kommissionen senere i dag fremlægger flere anklager om misbrug af søgegigantens dominerende position på annoncemarkedet. Det skriver en amerikansk finans avis

En ulykke kommer sjældent alene.

Det er nok ved at være mottoet i Googles juridiske afdeling, som i årevis har slidt med retssager om misbrug af Googles dominerende position overfor app-udviklere og på det ekstremt lukrative reklamemarked.

Det kan du læse mere om her: EU åbner stor Android-sag mod Google

Nu er der så endnu en sag på vej, skriver den amerikanske finans avis, The Wall Street Journal.

Ifølge avisen vil EU-Kommissionen torsdag aflevere en såkaldt Statement of Objection (SO), der er sammenligneligt med et anklageskrift. 

Ifølge avisens kilder vil SO'en dreje sig om Googles kontraktbetingelser for annoncører ligesom der vil komme en yderligere SO med fokus på regelbrud i forbindelse med Googles sammenligningsservice for e-handlende.

Sagen har været under optræk i et stykke tid, og allerede for flere måneder siden udbad EU-kommissionen en række organisationer, som har klaget over Google, om at levere "rene" versioner af deres klageskrifter.
Det vil sige versioner, som kan deles med andre parter (læs, Google) uden tab af fortrolige informationer.

Læs mere her: Her er anklagerne imod Google - Skader kunderne og kvæler udviklingen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere