Artikel top billede

GoPro lancerer nyt vandtæt 4K-actionkamera og sammenklappelig drone

GoPro har offentliggjort endnu et actionkamera, der både kan tilsluttes en stabilisator og en sammenklappelig drone.

Efter at have antydet det i månedsvis har GoPro nu endelig lanceret selskabet to nye actionkameraer: Hero5 Black og Hero5 Session.

Hero5 Session er reelt set en opdateret model af sidste års lille Session4-model med et par funktioner fra Black-serien, mens Hero5 Black er en ny model med forbedret billedsensor på 12 megapixel. Session-kameraet har kun en 10 megapixel sensor.

Begge de to nye kameraer kan filme i 4K-opløsning ved 30 billeder i sekundet og har indbygget digitalt stabilisering for at mindske rystelser.

De nye kameraer er vandtætte ned til 10 meter uden en beskyttelseskasse.

Det har ellers tidligere været nødvendigt at lægge GoPro's kameraer i en plastboks, hvis du skulle i vandet med kameraet.

GoPro har droppet knapperne på Hero5 Black-modellen til fordel for en to-tommer touch-skærm og en enkelt knap til at starte optagelse.

Firmaet lancerer desuden GoPro Plus, en abonnementsbetalt cloud-løsning, hvor du kan uploade, dele og redigere dine klip på en smartphone eller computer. Kameraet begynder selv at uploade via WiFi, når opladerstikket sluttes til.

Ren Karma

Karma er navnet på GoPro's nye sammenklappelige drone, der er del af et større økosystem: Dronen fungerer sammen med et Hero 5 action-kamera og kan omdannes til en gimbalstabilisator.

Dronen kan foldes sammen og samles i en rygtaske sammen med en controller og et ekstra håndtag.

Der er indbygget stabilisator til at holde GoPro-kameraet for at modvirke potentielle rystelser under optagelserne.

Du kan bruge dronen enten ved at styre den via controlleren, der mest af alt minder om en controller til en spillekonsol eller via et par semiautomatiske modes. 

Prisen for en drone begynder ved 799 dollar - godt 5.300 kroner før dansk told og 7.300 kroner, hvis der skal medfølge et Hero5 Black-kamera.

Læs også:  Test: Fede små GoPro 4-kameraer kan komme med overalt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere