Artikel top billede

GoPro lancerer nyt vandtæt 4K-actionkamera og sammenklappelig drone

GoPro har offentliggjort endnu et actionkamera, der både kan tilsluttes en stabilisator og en sammenklappelig drone.

Efter at have antydet det i månedsvis har GoPro nu endelig lanceret selskabet to nye actionkameraer: Hero5 Black og Hero5 Session.

Hero5 Session er reelt set en opdateret model af sidste års lille Session4-model med et par funktioner fra Black-serien, mens Hero5 Black er en ny model med forbedret billedsensor på 12 megapixel. Session-kameraet har kun en 10 megapixel sensor.

Begge de to nye kameraer kan filme i 4K-opløsning ved 30 billeder i sekundet og har indbygget digitalt stabilisering for at mindske rystelser.

De nye kameraer er vandtætte ned til 10 meter uden en beskyttelseskasse.

Det har ellers tidligere været nødvendigt at lægge GoPro's kameraer i en plastboks, hvis du skulle i vandet med kameraet.

GoPro har droppet knapperne på Hero5 Black-modellen til fordel for en to-tommer touch-skærm og en enkelt knap til at starte optagelse.

Firmaet lancerer desuden GoPro Plus, en abonnementsbetalt cloud-løsning, hvor du kan uploade, dele og redigere dine klip på en smartphone eller computer. Kameraet begynder selv at uploade via WiFi, når opladerstikket sluttes til.

Ren Karma

Karma er navnet på GoPro's nye sammenklappelige drone, der er del af et større økosystem: Dronen fungerer sammen med et Hero 5 action-kamera og kan omdannes til en gimbalstabilisator.

Dronen kan foldes sammen og samles i en rygtaske sammen med en controller og et ekstra håndtag.

Der er indbygget stabilisator til at holde GoPro-kameraet for at modvirke potentielle rystelser under optagelserne.

Du kan bruge dronen enten ved at styre den via controlleren, der mest af alt minder om en controller til en spillekonsol eller via et par semiautomatiske modes. 

Prisen for en drone begynder ved 799 dollar - godt 5.300 kroner før dansk told og 7.300 kroner, hvis der skal medfølge et Hero5 Black-kamera.

Læs også:  Test: Fede små GoPro 4-kameraer kan komme med overalt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere