Artikel top billede

Tidligere topchef i Dell og HP's danske forretninger skifter til TDC

Adam Vieth, der er tidligere har været general manager i både Dell og HP i Danmark, skifter til TDC.

Adam Vieth, der tidligere har været general manager i både Dell og HP i Danmark, har fået en ny stilling.

Han er 1. september tiltrådt som senior vice president i TDC Erhverv, hvor han kommer til at referere til Marina Lønning, direktør i TDC Erhverv.

Det bekræfter TDC over for Computerworld, og det fremgår også af Adam Vieths egen LinkedIn-profil.

Adam Vieth var i en årrække ansat hos Dell i Danmark. De sidste to år og tre måneder var han direktør for den danske del af Dell, før han i august 2015 pludselig forlod virksomheden.

Det kan du læse mere om her: Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Der gik kun halvanden måned, før Adam Vieth kunne annoncere, at han nu havde fået en ny stilling - denne gang som general manager hos Dells konkurrent, HP.

Her fik han ansvaret for salget af pc'er til især erhvervskunder.

Læs mere om det her: Efter pludselig exit fra Dell: Nu er han tilbage som chef i HP Danmark

Adam Vieth været i HP frem til nu, hvor han altså netop er tiltrådt hos TDC Erhverv.

TDC Erhverv er et af de vigtigste forretningsområder i TDC Group. Erhvervsforretningens resultater har stor betydning for, hvordan det går for TDC Group samlet set.

TDC Erhverv har dog i flere år været under et hårdt pres, og indtjeningen i denne del af TDC faldt med 14,3 procent alene i 2016, mens omsætningen gik tilbage med 10 procent.

Computerworld forsøger at få mere information om, hvad Adam Vieth helt præcist skal arbejde med som senior vice president i TDC Erhverv samt hvorfor han forlader HP i Danmark.

Læs også:

TDC har kæmpe-udfordringer med erhvervskunderne: Derfor lider TDC Erhverv




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere