Artikel top billede

Massevis af brugere raser over elendig billedkvalitet på ny dansk streamingtjeneste: Som at koble en gammel vhs-maskine til en storskærm

Den nye danske streamingtjeneste Strive havde store problemer i åbningsweekend. De utilfredse brugere står i kø på tjenestens Facebook-profil.

Den nye nordiske streamingtjeneste Strive, der udelukkende viser kampe fra de bedste fodboldligaer i Spanien og Italien, fik ikke verdens heldigste debut, hvis man skal tro tjenestens brugere.

Tjenesten gik i luften fredag aften, men igennem hele weekenden har kritikken fra brugerne haglet ned over tjenesten, der koster 79 kroner om måneden eller 499 kroner, hvis man tegner abonnenment for et helt år.

En lang række frustrerede brugere brokker sig på Strives Facebookside over, at der ikke streames i broadcast tv-kvalitet med 50 billeder per sekund, men kun det halve, ligesom den mængde billeddata, der streames, heller ikke lever op til brugernes forventninger.

Henover weekenden har Strive fået 35 anmeldelser på Facebook.

På et tidspunkt var gennemsnittet helt nede på en stjerne ud af fem, men det er nu steget til halvanden stjerne.

Eksempelvis skriver en Strive-bruger, at billedekvaliteten svarer til den man får, hvis man kobler en gammel vhs-maskine til en storskærm, mens en anden bruger skriver, at billedekvaliteten vækker minder om, da han i 90'erne fulgte den italienske Serie A på et grynet billederørs-tv.

Læs også: Globalt eventfirma åbner ny streamingtjeneste i Danmark

Lover flere apps i fremtiden

De negative kommentarer fortsætter i lang tid, hvis man scroller ned på Strives Facebookside, og det er kun kvaliteten, der klages over.

Brugerne brokker sig også over, at tjenesten endnu ikke har udviklet apps til Apple tv og smart-tv.

Det er det globale sport- og eventfirma IMG, der står bag tjenesten, som har følt et behov for at adressere de mange utilfreds kunder.

På Facebook undskyldte Strive allerede sent fredag aften for de problemer, der har været i debutweekenden.

Lørdag gjorde tjenesten det så klart, at der på et senere tidspunkt vil komme apps til Apple tv og Smart tv, mens det kun er muligt at streame via Airplay eller Chromecast lige nu.

Desuden lover selskabet, at det arbejder på at forbedre billedkvaliteten, men lige nu streames 25 billeder per sekund.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere