(Foto: Dan Jensen)

Microsoft har allerede fundet 10 fejl i splinterny Windows 10-opdatering: Se dem her

Microsoft arbejder på at fikse en hel række problemer i den splinternye Windows 10-opdatering, der netop er blevet udsendt.

Kun en dag efter lanceringen er Microsoft i fuld gang med at løse en række problemer i den splinternye Windows 10 2004.

Microsoft lancerede den nye version af det store styresystem torsdag, hvilket du kan læse mere om her: [b]Microsoft klar med ny Windows 10: Her er alt, du skal vide om den store opdatering[/b]

Men allerede nu er der altså problemer, og Microsoft er i fuld gang med at løse en række issues i både Windows 10 2004 og Windows Server 2004.

De involverer blandt andet problemer med at koble på mere end en enkelt Bluetooth-enhed, problemer med refresh rate for pc’er med Intel GPU’er samt en tendens til pludselige genstarter for maskiner med ældre Nvidia GPU’er.

Desuden kan der opstå problemer, når man forsøger at tilkoble en Thunderbolt-dock, ligesom der er blevet rapporteret om problemer med, at mus i visse tilfælde taber forbindelsen

Du finder hele listen med nuværende 10 issues, som Microsoft har opdaget, på listen over selskabets ‘known issues' her

Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Staten får kæmperabat på over 360 millioner på nyt toldsystem fra Netcompany og Intrasoft: Her er den endelige pris
Netcompany og Intrasoft har barberet prisen for kommende toldsystem ned med over 360 millioner kroner. Det er mere end en halvering af udbudsprisen. Tjek prisen her.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få styr på de 8 store megatrends - og de udfordringer der følger med
Brancher og forretningsmodeller ændrer sig konstant – og truslerne, skurkene og udfordringerne følger med. For mens hver megatrend rummer muligheder for større markeder og nye produkter, så rummer de også større risici for at blive ramt på pengepungen i takt med at finansielle tjenesteydelser som banker, forsikringsselskaber og pensionskasser står over for nye trusler. I dette whitepaper kan du derfor læse om, hvilke trends der dominerer den finansielle sektor pt. – og hvilket trusler der følger med trends som fintech, blockchain, IoT, machine learning og open banking.