Hvad bør virksomheder gøre for at skabe arbejdsglæde og for at tiltrække it-professionelle som dig?

Brug 5 minutter på at besvare vores anonyme spørgeskema og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til en god valgfri restaurant.

Hvad bør danske it-virksomheder gøre for at skabe arbejdsglæde og for at tiltrække it-professionelle som dig?

Det undersøgte vi på Computerworld i 2018/2019 i samarbejde vores søsterselskab it-jobbank – hvor vi spurgte mere end 3.000 it-professionelle.

Svarene var både oplysende og til tider overraskende, men de gjorde os samtidig endnu mere nysgerrige på, hvad folk som dig tænker om arbejdsglæde, ledelse, jobskifte og livet på en arbejdsplads.

I 2020 vil vi gerne blive endnu klogere på, hvad en arbejdsplads og et job skal tilbyde dig for at være interessant – for dermed at kunne rådgive virksomhederne bedre, når det skal der præsentere jobbene for dig.

Derfor har vi brug for din hjælp. Brug 5 minutter på at besvare vores anonyme spørgeskema og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til en god valgfri restaurant.

Du starter undersøgelsen ved at klikke her

P.S. Hvis du allerede har svaret på undersøgelsen, så siger vi tak og du behøver ikke at foretage dig yderligere.mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.