Artikel top billede

Ugen i tech: Efterårs-trend: Nu begynder de første corona-gadgets at dukke op / BeoPlay’s nyeste headset satser på at være et ’historisk mesterværk’ / Planerne for Nintendos Switch-afløser tager form

Ugen i tech: Efterårs-trend: Nu begynder de første corona-gadgets at dukke op / BeoPlay’s nyeste headset satser på at være et ’historisk mesterværk’ / Planerne for Nintendos Switch-afløser tager form

Efterårs-trend: Nu begynder de første corona-gadgets at dukke op

Mens corona-pandemien udfordrer sundhedsvæsener, økonomier, samfund og immunsystemer øjner andre muligheder i behovet for at værne sig mod coronavirussen.

Det gør blandt andet sydkoreanske LG, med sin første batteridrevne mundbind, som forbinder blæsere og HEPA-filtre sammen i ’PuriCare Wearable Air Purifier’.

Her leveres den høje filtreringsevne fra to H13-filter (op til 99,95 procents filtrering) sammen med batteridrevne blæsere, der kan øge luftgennemstrømningen i op til otte timer.

Sættes effekten op til det maksimale, dratter driftstiden ned til to timer.

LG’s er et af de mere højteknologiske bud på gadgets, der vil tage kampen op med corona-plagen.

Andre bud er Immutouch’s smart-armbånd, der advarer brugeren, når hånden komme for tæt på ansigtet eller det mere lavteknologiske ’SqueezyBand’ armbånd, der gemmer på en håndsprit-dispenser.

BeoPlay’s nyeste headset satser på at være et ’historisk mesterværk’

Den danske hifi-specialist fra Struer fejrer sine 95 år som virksomhed med lanceringen af hvad selskabet kalder ’sit fineste headset nogensinde’ - headsettet BeoPlay H95.

"Beoplay H95 er et destilat af de bedste elementer af B&Os lyd, design og håndværk - en forbedring af høretelefonen, der højner vores 95 års arv af høje standarder," fortæller Bang & Olufsens VP of Product Management Christoffer Poulsen.

Her forenes flader i lækkert skind, tekstil og elementer i børstet aluminium. En særlig detaljer ved puderne er indlæg i memory-skum belagt med lammeskind.

Selve lyden levere af en 40mm neodynium driver som sammen med et arsenal af mikrofoner og teknik leverer aktiv støjreduktion, der kan tilpasses omgivelserne.

Batteriet sikrer op til 38 timers drift med den aktive støjreduktion slået til.

H95 får salgsdebut 10. september med en vejledende udsalgspris på 6.000 kroner.

Læs også: Sennheiser Momentum True Wireless 2 leverer storslået lyd – men det er ikke et headset for alle

Planerne for Nintendos Switch-afløser tager form

Nintendos populære Switch konsol står overfor en opgradering i de kommende måneder ifølge finansmediet Bloomberg.

I begyndelsen af 2021 vil den japanske spilgigant være klar med en afløser, lyder det. Her vil Nintendo se på blandt andet muligheden for at levere grafik i 4K sammen med forbedret grafik.

Med de fornyede kræfter vil der samtidig tilbydes en ny portefølje af spil, som delvist vil gøre op for årets relativt få udgivelser, skriver The Verge.

Det vil være den første performance-opdatering siden marts 2017, hvor Nintendo tog markedet med storm med sin bærbare spillekonsol.

I foråret 2019, blev Switch overhalet til sin nuværende version. Her blev der dog udelukkende arbejdet på at forbedre driftstiden og i at gøre enheden mere kompakt.

Se også: Anmeldelse af Super Mario Maker 2: Nintendo forærer hele den magiske værktøjskasse væk
Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.