Artikel top billede

(Foto: Microsoft)

Microsoft Teams truer Zoom med ny funktion: Hold gratis videomøder direkte i din browser

Nu bliver det lettere at invitere folk til videomøder med Microsoft Teams.

Microsoft er klar med en ny Teams-funktion, der gør det muligt at foretage videoopkald gratis via en internetbrowser og helt uden en Microsoft-konto eller en Teams-konto.

Det skriver The Verge.

Det er netop disse muligheder, som har været med til at gøre konkurrenten Zoom populær under pandemien.

Sådan gør du

For at anvende funktionen kræver det blot, at du anvender et helt nyt Teams web-link og logger ind med en Microsoft-konto. Du finder linket her.

Herefter kan du dele et link til videomødet, og folk kan deltage direkte via en browser uden selv have en Microsoft-konto.

Ifølge The Verge er det muligt at arrangere et møde med op til 300 deltagere via funktionen. Mødet kan maksimalt løbe i 24 timer.

Alternativ højtid i USA

Den nye lette adgang til at invitere folk til Teams-møder, gør det ikke alene let at arrangere Teams-møder med forretningsforbindelser.

I USA kan det også være en effektiv måde at begrænse spredning af corona-smitte under thanksgivning-højtiden i denne uge.

For her har de amerikanske myndigheder advaret mod at man rejser hjem for at besøge familien, og her kan online videomøder fungere som et alternativ til den traditionelle fejring af højtiden.

Microsoft Teams har i det hele taget oplevet stor fremgang under corona-pandemien.

For nylig oplyste Microsoft, at programmet nu har 115 millioner aktive daglige bruger. Det er en fremgang på 53 procent siden april, hvor Teams havde 75 millioner brugere.

Læs også:Brugen af Teams er eksploderet på få måneder - kan blive endnu større end Windows




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere