(Foto: Dan Jensen)

Alka lancerer eget mobilselskab - trykker priserne helt i bund: "For os handler det ikke om at tjene penge"

Forsikringsselskabet Alka lancerer eget mobilselskab, der ifølge selskabet bliver Danmarks billigste.

Forsikringsselskabet Alka går ind på mobil-markedet med sit eget mobilselskab, som bliver søsat med et løfte om de laveste priser i Danmark.

Det kommer til at ske til marts 2021, hvor Alka Mobil bliver lanceret.

Priserne i de nye mobilselskab bliver da også lave, i det Alka Mobil vil tilbyde fri tale, sms og mms samt syv GB data i Danmark for 59 kroner om måneden.

Skal man have EU med i datapakken, kommer Alka Mobil-abonnementet til at koste 84 kroner om måneden.

“Tilbuddet bliver tilgængeligt for cirka 2,5 millioner danskere, der enten er kunder i Alka eller medlem af et af de fagforbund, som Alka samarbejder med. Det gælder nemlig alle personer i husstande med Alka-forsikringer eller et forbundsmedlemsskab - også selvom medlemmet ikke er forsikret i Alka,” meddeler forsikringsselskabet.

Det nye mobilselskab får for i første omgang 20 medarbejdere. Alka Mobil etableres som selvstændigt selskab med Jess Mathiesen som CEO. Han kommer fra en stilling internt i Alka.

Alka Mobil kan dumpe priserne i markedet, fordi det ifølge Frederik Sjørslev Søgaard ikke er meningen, at Alka skal tjene penge på mobiltelefoni.

“Det drejer sig udelukkende om at kunne give vores kunder og forbundsmedlemmer nogle attraktive fordele, der gør dem glade og tilfredse,” siger han.

Alka Mobil kommer til at anvende Telia og Telenors TT-netværk.
Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.