Microsofts nye version af Outlook-appen er blevet lækket: Se den her

En version af afløseren til Microsoft Outlook-appen, der er integreret i Windows 10, er blevet lækket. Den nye version, der hedder 'One Outlook,' er designet til oplevelser på større skærme.

Microsoft er i færd med at teste en ny version af Outlook-appen, der skal erstatte selskabets inbyggede mail- og kalender-app i Windows 10.

Det viser en lækket version, der går under kodenavnet 'Monarch' og 'One Outlook'.

Det skriver TheVerge.

Den nye version er designet til oplevelser på større skærme, fremgår det af den lækkede app.

Den nye Outlook-version vil afløse desktop-versionerne win32 og UWP af Outlook, Outlook Web Access (OWA) og macOS desktop-klienten.

Det nye One Outlook vil deuden hostes i skyen.

Læs også: Ny opdatering: Microsoft Office kan blive lynhurtig på Apples helt nye Macs

Kommer ikke før næste år
Microsoft bygger en enkel desktop-klient, der vil baseres på web-versionen af Outlook.

The Verge skriver, at den lækkede version øjensynligt er i en meget tidlig fase. Microsoft har desuden advaret medarbejdere om, at versionen er designet for "brave dogfooders" og ikke inkluderer en offline-mode.

Dogfood er et term benyttet af Microsoft og andre softwareselskaber, når tidlige versioner med egen kode testes.

Selvom den tidlige version af mail-appen er blevet lækket, forventes den endelig afløser for Outlook først at blive udgivet næste år, fremgår det.

Læs også: Microsoft retter fejl: Office 365 er igen ramt af problemermest debatterede artikler

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen.


Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.