Bjarne Jørgensen, tidligere markedschef hos SKI, skifter til Atea.

SKI-chef stopper: Skifter til Atea

Markedschef hos SKI, Bjarne Jørgensen, har afleveret sin opsigelse hos SKI og begynder mandag i topstilling hos Atea.

"Efter mere end syv år i SKI blev det dagen, hvor jeg afleverede nøglekort, P-tilladelse og pc."

Sådan skriver Bjarne Jørgensen, der indtil i går mandag har været markedschef hos SKI, på Linkedin.

Dermed tager han svingdøren fra det offentlige til det private, hvor han skal støtte forretningen hos Atea.

Bjarne Jørgensen nævner ikke, hvilket kundeområde han skal arbejde med hos Atea. Men qua sin lange erfaring fra det offentlige, herunder SKI-aftaler, må det forventes, at det bliver inden for det område.

"Det bliver nyt, det blir’ det også jobmæssigt, når jeg skal på den anden side af 'disken'," skriver han om sit nye job, som han begynder i på mandag 1. marts.

Fortid hos KMD og Frederiksberg Kommune
Hos SKI har Bjarne Jørgensen gennem årene arbejdet med mange af SKI's forskellige rammeaftaler. Han er blandt andet en af hovedarkitekterne bag SKI's rammeaftale for it-drift, 02.22.

I han senere år hos SKI var det udelukkende den aftale, som han brugte sin tid på.

Det fortalte han Computerworld tilbage i september 2019.

"Før i tiden vidste jeg rigtig meget om alle rammeaftalerne i detaljer. I dag fokuserer jeg udelukkende på 02.22. 100 procent. Jeg laver ikke andet, for det er en helt ny måde at gå til markedet på," sagde han.

Læs hele interviewet med ham her: SKI om ny rammeaftale: "Vi har skabt en aftale, som nok rummer noget af det bedste, der er på markedet i dag"

Før SKI har Bjarne Jørgensen siddet med ansvaret for tilbudsgivningen hos KMD, chef for it-services hos Frederiksberg Kommune og så har han også i en kortere overgang været hos Atea som business manager.

Læs også: "Det undrer mig, at der ikke er nogen, der har lavet noget tilsvarende på det private marked"
Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.