Artikel top billede

Photo by Erik Mclean on Unsplash (Foto: Photo by Erik Mclean on Unsplash)

Streaminggigant på vej med helt ny tjeneste i Danmark - får premiere 26. oktober

Amerikanske HBO sender tjenesten HBO Nordic på pension, men selskabet er klar med en afløser, der kommer til at tilbyde meget mere indhold til danskerne, lover selskabet.

Den amerikanske streamingigant HBO lancerer snart en ny tjeneste i Danmark.

Det sker ifølge Børsen 26. oktober, hvor HBO Nordic bliver forvandlet til tjenesten HBO Max, som i maj sidste år blev lanceret i USA.

Ifølge HBO vil den nye tjeneste både give brugerne en forbedret brugerflade og forbedret indhold.

“Kunderne kommer til at opleve en helt anden service både i forhold til det visuelle, men også i forhold til produktfladen hvor vi beholder alt det nuværende og samtidigt tilføjer meget mere indhold,” siger Christina Sulebakk, direktør for HBO i Europa, til Børsen.

Meget mere indhold

Den nye tjeneste får blandt andet adgang til indhold fra produktionsselskabet Warner Brothers og sidste år skev Ekstra Bladet, at HBO Max vil komme til at tilbyde dobbelt så meget indhold som HBO Nordic.

Christina Sulebakk oplyser også til Børsen, at HBO Max vil komme til at tilbyde mere lokalt indhold, og i forbindelse med lanceringen af den nye tjeneste vil selskabets første danske serie, Kamikaze, også få premiere.

Kampen på det danske streamingmarked er benhård, og ifølge Børsen er Netflix fortsat den dominerende spiller på det danske marked, mens Disney på knap et år er kommet ud i 29 procent af de danske husstande.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere