Artikel top billede

Podcast: Et skud indebrændt harme

Podcastserien Behind the Bastards giver et vidunderligt ensidigt og meget lidt flatterende blik på alle de mennesker, værten ikke bryder sig om. Lige fra oplagte skurke som Hitler til Bill Gates og Elon Musk.

Der er få glæder så selvtilfredse som at blive godt gammeldags harm over nogen eller noget, som i virkeligheden ikke har det fjerneste med én selv at gøre.

Hvilket måske forklarer hvorfor det kan være befriende at dele et rasende opslag på sociale medier og blive bekræftet i, at det altså også virkeligt er for galt.

På samme måde kan lyttere af podcast-serien Behind the Bastards hver uge varme sig ved følelsen af, at et andet menneske, en obskur kult eller et internationalt konglomerat virkeligt er helt utroligt meget værre end lytteren selv. I hvert fald hvis man skal tro værten.

Værten, Robert Evans, og hans faste makkerpar, produceren Sophie og hendes hund Anderson, får hver uge besøg af en gæst, der får glæden af at blive udsat for de næsten traumatiserende beretninger om, præcis hvor forfærdelig ugens ”bastard” er.

Konceptet er i sagens natur helt vildt subjektivt skarpvinklet på ugens hovedpersons dårlige sider, men der er faktisk plads til nuancer.

Eksempelvis kommer beretningen om Bill Gates ikke uden om, at Gates Foundation også gør mange gode ting. Men at der naturligvis også er mange projekter, som værten med stor ihærdighed søger at pille fra hinanden som noget, der kunne være udtænkt af en skurk, der lige så godt kunne have hygget sig med at pine James Bond eller drukne små kattekillinger.

Selvom det lyder forfærdeligt, er Robert Evans en gudsbenådet fortæller, der altid finder det bizart sjove i rædslerne. Det er nærmest umuligt ikke at grine med, når Evans og ugens gæst falder sammen af grin over, hvor outreret tingene kan blive.

For eksempel griner både ugens gæst og lytterne, så tårerne triller, når hele statsadvokaturet i Californien bare giver fortabt og lader en kults mange sager om både mishandling og økonomisk kriminalitet ligge. Ganske enkelt fordi der er flere advokater blandt kultens medlemmer end Californiens statsanklager selv kan trække på.

Behind the Bastards / kan findes på de fleste podcasttjenester




IT-JOB

Netcompany A/S

Test Specialist

Danske Commodities A/S

Senior software developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere