Artikel top billede

(Foto: PR)

Apple hæver lønnen for ansatte i USA

Visse ansatte hos Apple i USA kan se frem til en lønfremgang på op til 10 procent.

Apple hæver lønnen for mange af sine amerikanske detailansatte i selskabets butikker samt salgspersonel, skriver Bloomberg.

Der er tale om en lønforhøjelse på mellem to og 10 procent afhængigt af butikkens placering og den ansattes rolle. Stigningerne gælder også for Apples supporttjeneste Geniusbar.

Lønstigningen sker som følge af situationen på det amerikanske arbejdsmarked, forventningerne om inflation og utilfredshed blandt de ansatte vedrørende arbejdsforholdene under pandemien.

Det er ikke alle arbejdere, der vil modtage lønforhøjelsen, og ikke alle butikker er blevet informeret endnu, men det fremgår ikke konkret, hvilke butikker, der er tale om, skriver mediet.

Lønforhøjelserne vil ifølge Bloomberg træde i kraft i denne måned og er separeret fra den sædvanlige årlige lønforhøjelse.

Sidste september gav Apple deres ansatte en engangsbonus på 1000 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital