Artikel top billede

Brugere raser over ny iPad mini: Bliver skidt tilpas af at kigge på skærmen

Der er blevet anlagt et massesøgsmål mod verdens mest værdifulde selskab Apple grundet markedsføringen af den seneste iPad mini, som indeholder en fejl, som irriterer brugernes øjne.

Teknologivirksomheden Apple er blevet ramt af et gruppesøgsmål i USA.

Det skriver mediet Macrumors.

Søgsmålet drejer sig ifølge mediet om svigagtig markedsføring og salg af den sjette iPad mini, da firmaet angiveligt har kendt til en såkaldt ”jelly-scrolling”-fejl i produktet.

Det drejer sig om, at teksten på skærmen fremstår ujævn, når brugeren scroller.

Og mere specifikt ligner det, at teksten i venstre side af skræmen halter bagefter. Mediet skriver, at flere brugere beretter om, at de bliver irriteret over fejlen, og at det kan give anstrengelser for øjnene.

Sagen, som er indgivet til det nordlige Californiens distriktsdomstol, går på, at Apple angiveligt kender til problemet, men blot fortsætter med at sælge produktet uden at rette det eller ændre markedsføringen for iPad’en.

Borgeren, som er i front for gruppesøgsmålet, hedder Christopher Bryan.

Formålet med sagen er at få en erstatning på et beløb svarende til alle iPad mini’er af den sjette generation, der har været købt i USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital