Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Apple indgår forlig på næsten 400 millioner efter sag om defekt tastatur

Techgiganten Apple indgår nu et forlig nu på 363 millioner efter en sag om et ødelagt MacBook-tastatur.

Apple har indgået en aftale om betaling af 363 millioner kroner ved retten i San Jose, Californien efter et gruppesøgsmål fra kunder, som påstod, at Apple havde sendt et tastatur ud til deres såkaldte ”butterfly ”-tastaturer til MacBooks på markedet velvidende, at de havde fejl.

Det skriver Reuters.

Kunder hævdede, at MacBook, MacBook Air og MacBook Pro-tastaturer led af klæbrige og ikke-reagerende taster, og at støv og snavs i små mængder kunne gøre det svært at skrive.

Endvidere mente kunderne, at Apple ofte leverer erstatningstastaturer med samme problem, nå kunder henvender sig.

Forliget dækker kunder, der har købt MacBook, MacBook Air og de fleste MacBook Pro-modeller mellem 2015 og 2019 i staterne Californien, Florida, Illinois, Michigan, New Jersey, New York og Washington.

Kundernes advokater forventer udbetaling på 2900 kroner til personer, der udskiftede flere tastaturer, 900 kroner til folk, der udskiftede ét tastatur, og 360 kroner til folk, der udskiftede tastaturhætter.

Kundernes advokatfirmaer, Girard Sharp og Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith, kan søge op til 109 millioner kroner for salærer. Disse vil blive trukket fra sejrspuljen på de 363 millioner kroner, skriver Reuters.

Det forliget skal nu godkendes af en dommer. Apple har ikke svaret på Reuters forespørgsel om en kommentar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital