Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: JACOB SCHJORRING - WWW.JACOBS.PHOTO)

Teleselskabet 3 fortsætter væksten: Henter 5.000 nye kunder på tre måneder

I løbet af det seneste kvartal har 3 hentet 5.000 nye kunder og haft en omsætningsfremgang på otte procent.

I det seneste kvartal har teleselskabet 3 hentet 5.000 nye kunder, og selskabet har nu 1.532.000 kunder i Danmark.

Samtidig landede selskabet omsætning på 755 millioner kroner, hvilket er en fremgang på otte procent sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal.

Mærker de stigende energipriser

Teleselskabet erkender dog også, at det i øjeblikket bliver presset af den aktuelle situation med stigende energipriser og inflation, men alligevel er selskabets driftsresultatet før afskrivninger – også kaldet ebitda – landet på 176 millioner kroner, hvilket er en fremgang på fem procent.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at hele vores samfund på tværs af erhverv kæmper med stigende inflation og energipriser. Det kan vi også mærke, men når det er sagt, er vi tilfredse med kvartalsresultatet,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør for 3 Danmark, i en pressemeddelelse.

3 er desuden ejer af lavprissselskabet Oister, og for nylig lancerede 3 endnu et lavprisselskab, der har fået navnet Flexii.

Det kan du læse mere om her.
IT-JOB

TD SYNNEX Denmark ApS

Inside Sales Specialist -GCC

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Abinitio Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere