Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Den ultimative powerbank

Spændende tilbehør til din computer, smartphone eller tablet.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er tid til at komme ud i det gode vejr og nyde sommeren. Men bare fordi man skal på vandretur, festival eller på langfart med bilen, betyder det ikke, at man behøver at undvære sine gadgets.

Dog kræver det noget batterikraft, hvis ikke det hele skal gå død efter de første par dage. Derfor er det en god idé at være godt rustet med bærbar strøm, så der er nødressourcer til enhver situation. Det får du med Power Charger, som vel nok er det vildeste bærbare batteri, vi hidtil har set på redaktionen. Ikke nok med at der er stik, ledninger og ikke mindst strøm ok til at lade stort set enhver mobil, tablet eller bærbar computer.

 

Der medfølger også startkabler, så du kan jumpstarte bilen, hvis den skulle gå i stå. Den indbyggede bil-udgang leverer nemlig en kraft på 400A, hvilket er nok til at sætte skub i en bil. Med en kapacitet på 16.800 mAh har batteriet strøm nok til at gøre dette 25 gange,eller til at oplade en almindelig mobil 6-7 gange og en laptop et par gange.

Som en smart ekstrafunktion er der også indbygget lommelygte, så du kan lyse dig vej frem i mørket eller tilkalde hjælp, hvis du sætter den i SOS-tilstand. Strømbanken er belagt med behageligt gummi og solidt designet, så den tåler at blive taget med ud i ødemarken.

Den holder også rigtig godt på strømmen, hvilket ikke er en selvfølge for disse produkter, og så medfølger der opladerstik til både almindelig stikkontakt, USB og bilens cigarettænder. Således er der faktisk ikke rigtig noget at sætte en finger på - Power Charger er noget nær det ultimative bærbare batteri.