Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

F-Secure går sammen med Europol om at bekæmpe cyberkriminalitet

F-Secure har underskrevet en hensigtserklæring med Europol’s European Cybercrime Centre (EC3), der vil give mulighed for øget samarbejde i kampen mod det voksende problem med cyberkriminalitet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nutidens digitale sikkerhedsudfordringer har nået et niveau, der kræver en langt større kollektiv tilgang end tidligere. Teknologien udvikler sig med en fart, der gør, at myndigheder og private virksomheder er nødt til at arbejde tættere sammen, hvis man skal de komplekse sikkerhedsproblemer til livs. Den underskrevne hensigtserklæring åbner i den forbindelse op for, at F-Secure og Europol kan udveksle ekspertise, statistik og strategiske oplysninger om cybertrusler.

Kimmo Kasslin, chef for F-Secure Labs, siger: "Vores mission er at beskytte mennesker og virksomheder mod cybertrusler, og samarbejdet med myndighederne er en vigtig del af denne mission. Vi er glade for at være i stand til at levere trusselefterretninger til Europol som støtte i deres efterforsknings- og håndhævelsesindsats for at gøre online-verdenen til et sikrere sted for alle.”

Steven Wilson, chef for Europol’s European Cybercrime Centre (EC3), siger om det kommende samarbejde: "Underskrivelsen af denne hensigtserklæring mellem Europol og F-Secure vil forbedre vores evner og yderligere øge vores effektivitet i vores hjælp til politimyndighederne i EU i forhold til at forebygge, retsforfølge og opbryde cyberkriminalitet . Et samarbejde af denne type mellem myndigheder og sikkerhedsindustrien er den mest effektive måde, hvorpå vi kan forsøge at gøre cyberspace mere sikkert for europæiske borgere og virksomheder. Jeg er overbevist om, at det høje niveau af teknisk ekspertise, som F-Secure bringer, i høj grad vil gavne vores efterforskninger over hele Europa. Jeg er taknemmelig for det her samarbejde og ser frem til at udvikle det til et fantastisk et af slagsen.”




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere