Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Hybridcomputer til det hårde arbejde

Toughpad FZ-Q2 er Panasonics første semi-robuste 2-i-1’er. Den er skabt til at klare arbejdslivet på værksteder og produktionshaller, hvor det kan gå hårdt for sig.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Toughpad FZ-Q2 har 12,5” Full HD skærm og kan nemt transformeres til touchstyret tablet, når du skiller skærmen fra det medfølgende tastatur i fuld størrelse og med bagbelysning.

Toughpad FZ-Q2 er specialdesignet til arbejdet på værkstedet, på lagret og i produktionshaller. Det robuste design gør den også egnet til serviceteknikeren, der er på farten hele dagen. Hybrid'computeren kan klare fald på op til 76 cm og har spildsikkert keyboard. Alligevel er designet forholdsvis let og slankt. Med keyboard vejer den 1,93 kg og er 44 mm tyk. Uden vejer den 1.09 kg og måler 22 mm i tykkelsen. Det faneløse kølesystem betyder også, at den uden problemer fungerer i støvede omgivelser.

Toughpad FZ-Q2 er forsynet med en bred vifte af porte, der både kan bruges til de splinternye og de lidt ældre forretningssystemer og programmer. Portene inkluderer USB 3.0, HDMI, LAN og True Serial. Der er desuden mulighed for 4G og smartcard. 

På forsiden er der 2 MP webcam med stereo mikrofon og på bagsiden 8 MP kamera til eksempelvis dokumentation.  

Toughpad FZ-Q2 får sine kræfter fra en 6. generations Intel Core m5-6Y57 vPro processor med 4 MB Smartcache og hastighed på 1.1 GHz eller op til 2.8 GHz  med Turbo Boost. Grafikken leveres af Intel HD Graphics 515. Maskinen fås med 128GB eller 256GB SSD samt 4GB eller 8 GB ram. Den kommer med Windows 10 Pro som styresystem, men kan nedgraderes til Windows 7.

Den er i handlen fra maj og får en pris, der starter ved 1.999 euro.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere