Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Opgrader dine Sonos-højttalere med stor rabat

Hvis du indleverer en Connect:Amp, ZP120, første generations Play:5 eller andre af gamle Sonos-højttalere kan du få 30% rabat på de nyeste modeller.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sonos introducerer i dag en ordning til Sonos-kunder, der ønsker at opgradere ældre produkter.

Det betyder, at ejere af Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 og første generations Play:5 kan få 30% rabat på et nyt Sonos-produkt for hvert oprindeligt produkt, der udskiftes.

En stor opgradering

Sonos lancerede de nævnte højttalere og komponenter for mere end ti år siden, og har efterfølgende opgraderet til betydeligt stærkere versioner af Sonos Amp, Sonos Port og anden generations Play:5 ud samt selvfølgelig nye højttalere som Sonos One, Beam og Move.

Disse produkter indeholder ny teknologi med funktioner som f.eks. AirPlay2, stemmestyring, automatisk Trueplay og meget andet. Det vil således en opgradering der er til at mærke, hvis du udskifter de gamle produkter.

Tiden er løbet fra produkterne

"Sonos' fokus har altid været at skabe et system af produkter, der giver valgfrihed og kvalitetslyd i årevis. De nyere generationer af Sonos' højttalere og komponenter kan selvfølgelig fremover opgraderes til mere power og funktionalitet, men i kraft af vores egen innovation og den generelle teknologiudvikling er tiden simpelthen løbet fra nogle af vores allerførste produkter, så de ikke kan opgraderes til f.eks. AipPlay 2 og stemmestyring." siger Zack Kramer, vicepræsident for retail hos Sonos. "Derfor vil vi gerne tilbyde mulighed for at opgradere til den nyeste og bedste Sonos-oplevelse."

Kunder med de nævnte produkter kan tilmelde sig Trade Up-rabatten og samtidig finde den bedste måde at sende deres produkt til genbrug på.

Spørgsmålet er dog om man ikke ville kunne få en mindst ligeså god pris for de gamle produkter på DBA.

Se yderligere information på sonos.com/tradeup.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere