Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

CES: JBL er klar med sin første USB-mikrofon - bedre lyd til gameren

JBL er klar med sin første USB-mikrofon, Quantum Stream. Den er skabt til gamere, som ønsker optimal lyd, når der chattes med holdkammerater eller streames til Twitch.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

JBL deltog i årets CES-messe med en stribe af virtuelle produktlanceringer. Herunder intet mindre end producentens første USB-mikrofon.

JBL Quantum Stream er først og fremmest tiltænkt gamere, som ønsker at chatte med deres holdkammerater med bedre lyd end hovedtelefonernes indbyggede mikrofon kan levere eller at streame til Twitch i semiprofessionel kvalitet.

Høj samplerate og fleksibelt design

Der er tale om en 2 x 14mm dual-capsule kondensatormikrofon med sampling frekvens på 24bit og 96kHz. Der er to indstillinger for stemmefokusering, med mulighed for at fokusere udelukkende på lyden fra din egen stemme, eller fange alle stemmer i rummet, hvis du f.eks. skal optage en podcast eller foretage et gruppeopkald.

Mikrofonens stativ giver 360-graders bevægelse, så du har mange monteringsmuligheder, og lydstyrken på din stemme kan kontrolleres direkte på mikrofonen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere