Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

CES: JBL er klar med sin første USB-mikrofon - bedre lyd til gameren

JBL er klar med sin første USB-mikrofon, Quantum Stream. Den er skabt til gamere, som ønsker optimal lyd, når der chattes med holdkammerater eller streames til Twitch.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

JBL deltog i årets CES-messe med en stribe af virtuelle produktlanceringer. Herunder intet mindre end producentens første USB-mikrofon.

JBL Quantum Stream er først og fremmest tiltænkt gamere, som ønsker at chatte med deres holdkammerater med bedre lyd end hovedtelefonernes indbyggede mikrofon kan levere eller at streame til Twitch i semiprofessionel kvalitet.

Høj samplerate og fleksibelt design

Der er tale om en 2 x 14mm dual-capsule kondensatormikrofon med sampling frekvens på 24bit og 96kHz. Der er to indstillinger for stemmefokusering, med mulighed for at fokusere udelukkende på lyden fra din egen stemme, eller fange alle stemmer i rummet, hvis du f.eks. skal optage en podcast eller foretage et gruppeopkald.

Mikrofonens stativ giver 360-graders bevægelse, så du har mange monteringsmuligheder, og lydstyrken på din stemme kan kontrolleres direkte på mikrofonen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere