Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Turbo-SSD for under fem hundrede kroner: WD klar med nye gaming-drev

De nye Black SN770 SSD'er bruger PCIe Gen 4 og leverer læsehastigheder op til 5150 MB/s. De fås til priser under fem hundrede kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nutidens spil bliver stadig mere krævende for de systemer, der kører dem. Til at hjælpe med at trække læsset, lancerer Western Digital nu sin seneste tilføjelse til WD_Black-porteføljen.

WD_BLACK SN770 NVMe SSD giver højere hastigheder og længere spilletid samt op til 40 % hurtigere ydeevne og op til 20 % højere energieffektivitet ved maksimal hastighed sammenlignet med den tidligere generation.

Det nye drev er skabt til PCIe Gen4, som gør det muligt at opnå ultrahurtige læsehastigheder på op til 5150 MB/s3 (kun modeller på 1 TB og 2 TB), så man får hurtigere respons i spil, minimerer forsinkelse og giver jævnere streaming.

Drevet er også bagudkompatibelt med Gen3. Her vil du dog ikke kunne opnå samme hastigheder.

Vigtige funktioner i WD_BLACK SN770:


  • Læsehastigheder på op til 5150 MB/s (kun 1 TB- og 2 TB-modeller).

  • PCIe Gen4-kompatibilitet.

  • Avanceret termisk styring og 20 % øget energieffektivitet i forhold til tidligere generationers interne NVMe SSD'er1.


WD_BLACK SN770 NVMe SSD'en er tilgængelig fra i dag. Drevet fås i kapaciteterne 250 GB, 500 GB, 1 TB og 2 TB og med priser fra 66,99 euro til 402,99 euro. Omregnet til danske priser er det cirka 498 kroner og op til knap 3.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere