Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye A3-printere der fylder lidt mindre på kontoret

Brother lancerer nu en ny, professionel A3-inkjetprinterserie. Et plus er, at de skulle fylde mindre, end A3-printere normalt gør, og at de har Brothers nyudviklede printhovedteknologi.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Printere med mulighed for A3-udskrift fylder som regel godt op i kontorlandskabet. Nu lancerer Brother en ny blækprinterserie, der kan udskrive de store papirark, men som ifølge producenten er mere kompakte, end man normalt ser det. De nye printere skulle derfor være nemmere at placere på kontoret.

De fire printere i serien er udstyret med Brothers helt nyudviklede printhovedteknologi, der giver hurtig opstart og høj printhastighed samt meget driftssikkert print hver gang, lover Brother.

”Vi er meget stolte over lanceringen af næste generation af professionelle A3-inkjetprintere, der kommer til at give Brothers kunder en stor konkurrencefordel. Disse printere er udviklet med vores nye, innovative printhovedteknologi, der sikrer vores kunder lynhurtige, holdbare print i professionel kvalitet, hvor som helst,” udtaler Henning Elkjær, der er nordic marketing director og sales director i Danmark.

”Foruden alle de højteknologiske funktioner, man forventer af en Brother-maskine, opnår kunderne også lav emission, lavt strømforbrug og store omkostningsbesparelser uden at gå på kompromis med printkvaliteten,” tilføjer han.

Mulighed for store blækpatroner

Blæk er den helt store løbende omkostning ved inkjetprintere, som har erobret terræn på kontorerne de senere år. Men udgifter kan ifølge Brother reduceres ekstra store blækpatroner.

Serien kan køre under Brothers MPS (Managed Print Services), der er en skybaseret overvågningstjeneste, som skulle gøre driften mere overskuelig og billigere.

Fire nye printere

Der er fire nye A3-blækprintere i serien.

HL-J6010DW har en printhastighed på op til 30 ipm og automatisk dobbeltsidet A3- og A4-print. Den har en 6,8 cm farvetouchscreen og to 250-arks papirskuffer samt en 100-arks fleksibel bakke. Kablet og trådløst netkort samt NFC-kortlæser. Kan også printe fra USB. Kan anvende XL-blækpatroner. Leveres med blækpatroner: 6000 sider s/h og 5000 sider farve (C/M/Y). Denne model koster 3199 kroner ekskl. moms.

MFC-J5955DW er en multifunktionsprinter med print, skan, kopi og fax. Den har de samme funktioner som HL-J6010DW bortset fra, at den har en 8,8 cm farvetouchscreen og automatisk dobbeltsidet A4-print, -scan, -kopi og -fax. Derudover har den en 50-arks dobbeltsidet automatisk dokumentføder og kan printe fra og skanne til USB. Prisen er 300 kroner højere, nemlig 3499 kroner ekskl. moms.

MFC-J6955DW har også multifunktion: print, skan, kopi og fax. Printeren har de samme funktioner som MFC-J5955DW plus automatisk dobbeltsidet A3-print, -skan, -kopi og -fax. Prisen er 4499 kr. ekskl. moms.

Endelig er der MFC-J6957DW, som er en multifunktionsprinter med print, skan, kopi og fax. Den har de samme funktioner som MFC-J6955DW plus tre 250-arks papirskuffer. Prisen er her 5499 kroner ekskl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere