Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Volkswagen melder udsolgt af elbiler resten af året

Det er især krigen i Ukraine, der gør det vanskeligt at producere elbiler i et tempo, der kan følge med efterspørgslen. Der er derfor ikke flere ID.-modeller til hverken europæere eller amerikanere i år <meta name="robots" content="max-image-preview:standard">.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dem der havde sat næsen op efter en ny elbil fra Volkswagen må vente til næste år.

Den tyske producent har meldt helt udsolgt af deres populære ID.-serie for i år. Det skriver Financial Times.

Vitale dele produceres i krigsramte Ukraine

Efterspørgslen er solid, men desværre kan produktionen slet ikke følge med. Det er især blevet svært efter at krigen i Ukraine er brudt ud, for her produceres en stor del af de halvledere og ledningsnet, der er uundværlige i elektriske biler.

Bestiller du en ID.3 eller ID.4 fire kan du derfor først forvente at modtage den i 2023.

Det er ikke kun Volkswagen, der er påvirket af krigen. Det er stort set alle producenter i den europæiske bilindustri, og det kan komme til at betyde et meget mindre udbud for elbilkøbere. BMW, Hyundai og hele VW-koncernen, som også inkluderer Skoda og Porsche har produktionsvanskeligheder, grundet krigen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere