Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

TIER lancerer nyt el-løbehjul med indbygget hjelm i København og på Frederiksberg

Udrulningen af det nye el-løbehjul er allerede begyndt, og ved udgangen af juni vil TIER have 800 el-løbehjul parkeret og klar til brug på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Valby, Amager og Frederiksberg.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Den indbyggede hjelm adskiller os virkelig fra andre udbydere og det betyder, at vores brugere nemt og spontant kan køre både sikkert og lovligt vores el-løbehjul." siger TIERs regionschef, Frederik Heesch Hansen. "Kombineret med vores andre sikkerhedsfunktioner og solide konstruktion, mener vi, at vi leverer det bedste, sikreste og mest bæredygtige løbehjul derude."

TIERs seneste generation af el-løbehjul kan findes på anviste parkeringspladser i Københavnsområdet og vil blive opkrævet til samme takst som el-cykler – 10 kr. for oplåsning og 2,5 kr. i minuttet fra turens start. De brugere, der benytter el-løbehjul eller el-cykler, som en fast del af deres daglige pendling, kan med fordel benytte sig af et dags- eller månedskort. Er man en flittig bruger af TIERs el-cykler og -løbehjul, kan man også købe sig et abonnement til kun 59 kr. om måneden, der giver ubegrænsede oplåsninger, så man kun betaler minutprisen. Når du har downloadet TIER appen er du klar til at låse dit køretøj op og starte din tur.

"At køre på el-cykel eller -løbehjul er virkelig med til at reducere trafikpropper i storbyer. Det er med til at få folk ud af bilerne og giver københavnerne en alternativ måde at bevæge sig rundt i byen på en grøn og behagelig måde." siger Hansen og tilføjer: "Vi vil afholde køreskoler senere på sommeren for at hjælpe nye brugere til at køre og parkere sikkert og ansvarligt på TIERs nye e-løbehjul."

Skal få folk til at droppe bilen

TIERs lancering af el-cykler og el-løbehjulenes tilbagevenden til hovedstaden skal styrke Berlin-baserede virksomheds mål om at skabe smarte, integrerede byer, hvor aktiv livsstil fremmes, og klimaet beskyttes.

"Vi ønsker at gøre persontransporten grønnere, være med til at forbedre luftkvaliteten og give plads tilbage til de borgere der bor og lever i byerne verden over. Og vi tror på, at el-cykler og -løbehjul kan være forskellen, der bringer den kollektive trafik tættere på borgerne. Både el-cykler og -løbehjul spiller en massiv rolle, i at få folk til at droppe biler og i stedet benytte sig af grønne transportformer.” siger Hansen.

Er du fuld ryger du med taxa

I april gik TIER sammen med Dantaxi for at reducere antallet af personer, der kører på el-cykler, som har været påvirket af alkohol. Mellem 22.00 og 05.00 hver torsdag til søndag bliver aktive brugere af TIER-appen spurgt, om de har drukket alkohol. Hvis de svarer med "ja", så vil de blive henvist til Dantaxis app og instrueret i ikke at fortsætte deres rejse med en TIER-cykel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere