Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

TIER lancerer nyt el-løbehjul med indbygget hjelm i København og på Frederiksberg

Udrulningen af det nye el-løbehjul er allerede begyndt, og ved udgangen af juni vil TIER have 800 el-løbehjul parkeret og klar til brug på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Valby, Amager og Frederiksberg.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Den indbyggede hjelm adskiller os virkelig fra andre udbydere og det betyder, at vores brugere nemt og spontant kan køre både sikkert og lovligt vores el-løbehjul." siger TIERs regionschef, Frederik Heesch Hansen. "Kombineret med vores andre sikkerhedsfunktioner og solide konstruktion, mener vi, at vi leverer det bedste, sikreste og mest bæredygtige løbehjul derude."

TIERs seneste generation af el-løbehjul kan findes på anviste parkeringspladser i Københavnsområdet og vil blive opkrævet til samme takst som el-cykler – 10 kr. for oplåsning og 2,5 kr. i minuttet fra turens start. De brugere, der benytter el-løbehjul eller el-cykler, som en fast del af deres daglige pendling, kan med fordel benytte sig af et dags- eller månedskort. Er man en flittig bruger af TIERs el-cykler og -løbehjul, kan man også købe sig et abonnement til kun 59 kr. om måneden, der giver ubegrænsede oplåsninger, så man kun betaler minutprisen. Når du har downloadet TIER appen er du klar til at låse dit køretøj op og starte din tur.

"At køre på el-cykel eller -løbehjul er virkelig med til at reducere trafikpropper i storbyer. Det er med til at få folk ud af bilerne og giver københavnerne en alternativ måde at bevæge sig rundt i byen på en grøn og behagelig måde." siger Hansen og tilføjer: "Vi vil afholde køreskoler senere på sommeren for at hjælpe nye brugere til at køre og parkere sikkert og ansvarligt på TIERs nye e-løbehjul."

Skal få folk til at droppe bilen

TIERs lancering af el-cykler og el-løbehjulenes tilbagevenden til hovedstaden skal styrke Berlin-baserede virksomheds mål om at skabe smarte, integrerede byer, hvor aktiv livsstil fremmes, og klimaet beskyttes.

"Vi ønsker at gøre persontransporten grønnere, være med til at forbedre luftkvaliteten og give plads tilbage til de borgere der bor og lever i byerne verden over. Og vi tror på, at el-cykler og -løbehjul kan være forskellen, der bringer den kollektive trafik tættere på borgerne. Både el-cykler og -løbehjul spiller en massiv rolle, i at få folk til at droppe biler og i stedet benytte sig af grønne transportformer.” siger Hansen.

Er du fuld ryger du med taxa

I april gik TIER sammen med Dantaxi for at reducere antallet af personer, der kører på el-cykler, som har været påvirket af alkohol. Mellem 22.00 og 05.00 hver torsdag til søndag bliver aktive brugere af TIER-appen spurgt, om de har drukket alkohol. Hvis de svarer med "ja", så vil de blive henvist til Dantaxis app og instrueret i ikke at fortsætte deres rejse med en TIER-cykel.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Testmanager til Partsrepræsentation

Politiets Efterretningstjeneste

Ambitiøs Enterprisearkitekt til PET

SporingsGruppen ApS

App-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere