Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Philips klar med knogledirigerende øretelefoner til børn

Philips har præsenteret en række åbne øretelefoner med bone conduction teknologi, heraf nogle rettet mod børn.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Bone conducting teknologi kan være smart, hvis man vil høre musik eller foretage opkald med ørene helt fri af et headset. Lyden føres til æregangen via ansigtets knogler. Det kan styrke sikkerheden, fordi du frit kan høre omgivelserne.

Philips satser stærkt på denne type øretelefoner med en ny serie, der blandt andet rummer sportsmodellen A7507 TWS. En ANC-model, som er udviklet i samarbejde med Team Jumbo Visma, som udover cykelholdet med danskeren Jonas Vingegaard i spidsen, også har et hold i skøjteløb.

A7607 opfylder IP66-kravene til støv- og vandafvisning, og det er Philips første open-ear model med bone conduction-mikrofon, der effektivt fjerner vind- og anden baggrundsstøj, så telefonopkald går tydeligt igennem

Spilletiden er ni timer, og efter 15 minutters opladning er der strøm til en times musik.

Sikkerheden styrkes yderligere af den røde LED-stribe i nakkebåndet, som adviserer trafikanter bagfra.

Også for børn

Philips mener også bone conduction er ideelt til børn. Designet beskytter følsomme ører mod høje lydstyrker samtidig med at børnene kan høre hvad der sker omkring dem og måske føre samtaler med forældre eller andre. Open-ear-designet og det justerbare nakkebånd gør, at børnemodeller K4607 ikke falder af, når barnet bevæger sig rundt.

Hovedtelefonen er også oplagt til fjernundervisning takket være den indbyggede mikrofon.

Der er begrænsning på, hvor højt lyden kan skrues op og via en app med fjernkontrol kan forældrene holde øje med, hvordan produktet bruges.

Bluetooth 5.2 leverer stærk forbindelse og batteriet har mindst fire timers spilletid.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere