Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Redmi Note 11 Pro: Prisstærk powermobil

På flere punkter matcher den topmobilerne, men forskellene er tydelige, når man går i detaljen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Redmi Note 11 Pro koster knap 3000 kroner, men byder på egenskaber, der i hvert fald på papiret er ligeværdige med dem, du ser på topmobiler fra andre producenter. Det gælder eksempelvis 108 MP-kamera, 120 Hz-skærm og
67 W-opladning.

Avanceret kamera

Man kan diskutere nytten af 108 MP, især når der ikke er optisk billedstabilisering, men kameraet tager faktisk ganske glimrende billeder under de fleste lysforhold.

Det suppleres af ikke mindre end tre øvrige kameraer: vidvinkel, dybde og makro, som ligeledes leverer udmærkede resultater. Der er således tale om et alsidigt kamera, som også byder på funktioner som nat-tilstand, slowmotion-video mm.

Lynhurtig opladning

Skærmen er også ganske glimrende. Der er liv i farverne, fin skarphed samt smidighed i bevægelserne takket være den høje opdateringshastighed.

Batteriet kan man heller ikke klage over. Med en kapacitet på 5000 mAh er der strøm nok til et par dage, og med 67 W-opladning er batteriet opladet igen i løbet af cirka tre kvarter.

Der er anvendt en Snapdragon 695-processor, som giver så rigeligt, hvad der skal bruges til hverdagens opgaver, men har sine klare begrænsninger, hvis du kaster dig ud i gaming eller videoredigering.

Designet er til den lidt kluntede side, men du får skærm og bagside af Gorilla Glass 5 samt en IP53-certificering, som sikrer, at mobiltelefonen kan tåle lidt af hvert.